Αποκτήστε με μόλις 27€ ένα μηχανικό αδιάβροχο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο 104 πλήκτρων από Πολωνία, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

Συνεχίζοντας να σας παρουσιάζω την νέα υπηρεσία με την οποία συνεργάζομαι, που έχει νέες φοβερές ευκαιρίες να δείτε, μέσω του καταστήματος MyyShop, με διάφορα προϊόντα σε πολύ καλή τιμή και αποστολή από την αποθήκη του στην Πολωνία, σας έχω άλλη μία εντυπωσιακή προσφορά. Το MyyShop είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται στο λογισμικό ως υπηρεσία (Software-as-a-Service  /  SaaS), που στηρίζεται από το κατάστημα DHgate. Παρέχει μια αξιόπιστη, φιλική και προσιτή λύση στη δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων και σε προηγμένες υπηρεσίες dropshipping. Το MyyShop έχει δεσμευτεί να αναταράξει το παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο B2B και να επιτρέψει στους ανθρώπους να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου με ευκολία.

 

Οδηγός εισόδου στο site και παραγγελίας!

 

Αυτή την φορά σας έχω πάλι από την Πολωνική τους αποθήκη, ένα μηχανικό αδιάβροχο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο 104 πλήκτρων, που μπορείτε να το κάνετε δικό σας με μόλις 27€!

Αποκτήστε με μόλις 27€ ένα μηχανικό αδιάβροχο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο 104 πλήκτρων από Πολωνία, ΧΩΡΙ Σ τελωνείο φυσικά!

Το πληκτρολόγιο είναι μηχανικό και ιδανικό για gamers. 104 πλήκτρα, ένα πλήρες πληκτρολόγιο με το αριθμητικό πληκτρολόγιο στο πλάι, φωτιζόμενο για να κάνε και εφέ, έτοιμο να δεχθεί σκληρή αντιμετώπιση για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού! Το πληκτρολόγιο είναι αδιάβροχο, οπότε εάν σας πέσει νερό, μην φοβάστε…συνεχίζεται κανονικά! Συνδέεται ενσύρματα με τον υπολογιστή σας με ένα καλώδιο 1.5 μέτρο.

Το μηχανικό αδιάβροχο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο 104 πλήκτρων, έρχεται από την Πολωνία, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, μέσα σε 3 – 7 ημέρες και στην τιμή των 27€ χωρίς μεταφορικά! Ακόμα περισσότερες προσφορές μπορείτε πάντα να βρίσκετε εδώ και εδώ.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα