Αποκτήστε με μόλις 509€ από Πολωνία το στατικό ποδήλατο YESOUL S3, για ασφαλή γυμναστική!

Σήμερα θα ξεκινήσω ένα νέου τρόπου παρουσίασης ή μάλλον παραγγελίας και απόκτησης προϊόντων. Είπα λοιπόν να δοκιμάσουμε την δυνατότητα μέσω του dropshipping. Τι είναι αυτό…θα χρειαστεί να δείτε λίγο πρώτα τον οδηγό που σας έχω για να καταλάβετε πως λειτουργεί!

 

Οδηγός εισόδου στο site και παραγγελίας!

 

Αποκτήστε με μόλις 509€ από Πολωνία το στατικό ποδήλατο YESOUL S3, για ασφαλή γυμναστική!

Το στατικό ηλεκτρικό ποδήλατο είναι σίγουρα η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη γυμναστική για μέσα στο σπίτι. Ειδικότερα τώρα και με το κρύο αλλά και με τον κορονοϊό, είναι αυτό που πρέπει να έχετε. Το ποδήλατο έρχεται από Πολωνία, οπότε δεν υπάρχει φόβος τελωνείου! Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ποδηλάτου Yesoul S3 μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

Ο τρόπος αυτός εκγύμνασης είναι ήσυχος και πολύ αποδωτικός. Παραγγείλτε το σήμερα στα $ 619 από τα 1609$ που έχει κανονικά. Δεν έχει μεταφορικά έξοδα και παραλαμβάνετε σε 3 – 7 ημέρες. Περισσότερες προσφορές μπορείτε να δείτε ακόμα εδώ και εδώ.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα