Αποκτήστε με μόλις 632€ το πανίσχυρο ηλεκτρικό ποδήλατο Samebike LO26 με 26″ ρόδα και μοτέρ 350W από Πολωνία ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Μοίρασε την γνώση...

Ξεκίνησα να σας παρουσιάζω μία νέα υπηρεσία, μέσω του καταστήματος MyyShop, με διάφορα προϊόντα σε πολύ καλή τιμή και αποστολή από την αποθήκη του στην Πολωνία. Το MyyShop είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται στο λογισμικό ως υπηρεσία (Software-as-a-Service  /  SaaS), που στηρίζεται από το κατάστημα DHgate. Παρέχει μια αξιόπιστη, φιλική και προσιτή λύση στη δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων και σε προηγμένες υπηρεσίες dropshipping. Το MyyShop έχει δεσμευτεί να αναταράξει το παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο B2B και να επιτρέψει στους ανθρώπους να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου με ευκολία.

banner

 

Οδηγός εισόδου στο site και παραγγελίας!

 

Σήμερα σας έχω άλλη μία φοβερή προσφορά, πάλι από την Πολωνική τους αποθήκη, το ηλεκτρικό ποδήλατο Samebike LO26 με 26″ ρόδα και μοτέρ 350W ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

Διαφήμιση

Αποκτήστε με μόλις 632€ το πανίσχυρο ηλεκτρικό ποδήλατο Samebike LO26 με 26" ρόδα και μοτέρ 350W από Πολωνία ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Ο κινητήρας 500W του ηλεκτρικού ποδηλάτου Samebike LO26, παρέχει μέγιστη ταχύτητα 30km / h και μέγιστη κλίση 35 μοιρών. το ποδήλατο είναι εφοδιασμένο με μπαταρία ιόντων λιθίου 10.4Ah / 48V για μέγιστη απόσταση 40 χιλιομέτρων με καθαρή ηλεκτρική λειτουργία και 70 χιλιομέτρων με λειτουργία μοτοποδηλάτου. Οι ρόδες που έχει είναι φουσκωτό ελαστικό 26 ιντσών για διαφορετικά εδάφη. Διαθέτει σχεδίαση αναδίπλωσης (μέγεθος αναδίπλωσης: 103 x 37 x 104cm) για άνετη μεταφορά. Ενσωματώνει φυσικά λειτουργία πεντάλ, λειτουργία μοτοποδηλάτου και καθαρή ηλεκτρική λειτουργία για επιλογή. Εφοδιασμένο με μπροστινό φως LED για ασφαλή οδήγηση τη νύχτα.

Google news

Αποκτήστε με μόλις 632€ το πανίσχυρο ηλεκτρικό ποδήλατο Samebike LO26 με 26" ρόδα και μοτέρ 350W από Πολωνία ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Το ποδήλατο είναι κατάλληλο για ενήλικες και εφήβους. Η μπαταρία του ποδηλάτου χρειάζεται κάπου 4 ώρες για να φορτιστεί πλήρως μετά, ενώ αντέχει και μεγάλη βάρη, δηλαδή μέχρι και 150 κιλά αναβάτη! Τα φρένα που διαθέτει είναι μπρος/πίσω δισκόφρενα. Είναι εφοδιασμένο με 21 ταχύτητες Shimano, διαθέτει κεντρικό όργανο LCD με λειτουργία USB για να βλέπετε διάφορες πληροφορίες, ενώ πίσω φέρει φτερό από PVC λάστιχο.

Cubot WW Zaful WW

Αποκτήστε με μόλις 632€ το πανίσχυρο ηλεκτρικό ποδήλατο Samebike LO26 με 26" ρόδα και μοτέρ 350W από Πολωνία ΧΩΡΙΣ τελωνείο!

Το ηλεκτρικό ποδήλατο Samebike LO26 σας έρχεται από την Πολωνία, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, μέσα σε 3 – 7 ημέρες και στην τιμή των 632€ χωρίς μεταφορικά! Ακόμα περισσότερες προσφορές μπορείτε πάντα να βρίσκετε εδώ και εδώ.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram