Αποκτήστε με μόλις 9.19€ τα A10 Mini TWS ασύρματα ακουστικά από το Flash Sales του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας έχω ένα σετ ασύρματων ακουστικών TWS από το Flash Sales του Cafago, τα A10, που θα μπορείτε να τ’ αποκτήσετε με μόλις 9.19€ και φυσικά χωρίς καθόλου φόβο για τελωνείο!

banner

Τ’ ασύρματα ακουστικά TWS A10, συνδέονται με το κινητό σας μέσω BT 5.0. Παραμένουν συνδεδεμένα με την συσκευή σας σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρα μακριά εφόσον δεν υπάρχει κάποιο εμπόδια φυσικά. Λειτουργούν σε εύρος συχνότητας 40-20KHz, έχουν ευαισθησία 106 ± 3dB και αντίσταση 32Ω. Η βάση φόρτισης που έχουν, έχει μπαταρία χωρητικότητας 3.7V 300mAh. Τ’ ακουστικά έχουν μπαταρία χωρητικότητας 3.7V 50mAh. Μπορείτε να ακούτε μουσική μέχρι και 3 ώρες περίπου, ενώ μετά θα χρειαστείτε περίπου 2 ώρες για να τα φορτίσετε πλήρως. Θα τα βρείτε στο μαύρο και ζυγίζουν μόλις 7.3g.

Διαφήμιση

 

Αποκτήστε με μόλις 9.19€ τα A10 Mini TWS ασύρματα ακουστικά από το Flash Sales του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!Αποκτήστε με μόλις 9.19€ τα A10 Mini TWS ασύρματα ακουστικά από το Flash Sales του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

Χάρις στον πραγματικά ασύρματο σχεδιασμό (TWS), τα αριστερά και τα δεξιά κανάλια των ακουστικών διαχωρίζονται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του το κάθε ακουστικό ή σε ζεύγη. Το BT 5.0 εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, σταθερή και γρήγορη σύνδεση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Τ’ ακουστικά έχουν ελαφρύ και μίνι μέγεθος που ταιριάζει καλά στο κανάλι του αυτιού σας, ενώ είναι πολύ άνετο στη χρήση. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο και στα δύο ακουστικά προσφέρει καθαρότερο και πιο πραγματικό ήχο ομιλίας με στερεοφωνική λειτουργία. Μην ανησυχείτε για το νερό και τον ιδρώτα, καθότι είναι αδιάβροχα και απολαύστε την μουσική και τ’ αθλήματα ελεύθερα. Η θήκη φόρτισης μπορεί να φορτίσει και να αποθηκεύσει τα ακουστικά την ίδια στιγμή. Με την ψηφιακή οθόνη που έχουν, μπορείτε και βλέπετε το υπόλοιπο της μπαταρίας που έχει το κάθε ακουστικό. Τ’ ακουστικά υποστηρίζουν έλεγχο αφής, κάνοντας τον έλεγχος της μουσικής και των κλήσεων μία πολύ εύκολη δουλειά.

Google news

Αποκτήστε με μόλις 9.19€ τα A10 Mini TWS ασύρματα ακουστικά από το Flash Sales του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!Αποκτήστε με μόλις 9.19€ τα A10 Mini TWS ασύρματα ακουστικά από το Flash Sales του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Wondershare WW Banggood WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram