Αποκτήστε στα 544€ από Πολωνία και ΧΩΡΙΣ τελωνείο το ηλεκτρικό ποδήλατο HIMO C20 με αυτονομία έως και 80 χιλιόμετρα!

Ξεκίνησα από χθες να σας παρουσιάζω μία νέα υπηρεσία, μέσω του καταστήματος MyyShop, με διάφορα προϊόντα σε πολύ καλή τιμή και αποστολή από την αποθήκη του στην Πολωνία. Το MyyShop είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται στο λογισμικό ως υπηρεσία (Software-as-a-Service  /  SaaS), που στηρίζεται από το κατάστημα DHgate. Παρέχει μια αξιόπιστη, φιλική και προσιτή λύση στη δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων και σε προηγμένες υπηρεσίες dropshipping. Το MyyShop έχει δεσμευτεί να αναταράξει το παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο B2B και να επιτρέψει στους ανθρώπους να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου με ευκολία.

 

Οδηγός εισόδου στο site και παραγγελίας!

 

Σήμερα σας έχω άλλη μία φοβερή προσφορά, πάλι από την Πολωνική τους αποθήκη, το ηλεκτρικό ποδήλατο HIMO C20 με αυτονομία έως και 80 χιλιόμετρα! Υπόψιν χθες είδαμε το αδερφάκι του, το Himo Z16, με επίσης πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά!

Αποκτήστε στα 544€ από Πολωνία και ΧΩΡΙΣ τελωνείο το ηλεκτρικό ποδήλατο HIMO C20 με αυτονομία έως και 80 χιλιόμετρα!

Το ηλεκτρικό ποδήλατο Himo C20, έρχεται με μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 18650mAh και ισχύ 10Ah, που μπορεί να παρέχει έως και 80 χιλιόμετρα διαρκή παραγωγή ενέργειας. Η μπαταρία των 2,5 κιλών είναι απόλυτα κρυμμένη στην κύρια δέσμη του πλαισίου. Η τοποθέτηση της μπαταρίας είναι έτσι, ώστε να επιτρέπει την ευέλικτη φόρτιση. Το HIMO C20 διαθέτει ένα σύστημα Shimano 6 ταχυτήτων, το οποίο μπορεί να ρυθμίσει την ταχύτητα οδήγησης προσαρμόζοντας το μέγεθος των εμπρός και πίσω γραναζιών. Ο κινητήρα DC 250W που διαθέτει, είναι χωρίς ψήκτρες, δίνει μεγάλη ισχύ κατά την διάρκεια της ποδηλασίας.

Αποκτήστε στα 544€ από Πολωνία και ΧΩΡΙΣ τελωνείο το ηλεκτρικό ποδήλατο HIMO C20 με αυτονομία έως και 80 χιλιόμετρα!

Τα ελαστικά πεπιεσμένου αέρα έχουν χαμηλή αντίσταση και ισχυρή πρόσφυση. Η φορητή αντλία είναι κρυμμένη στο εσωτερικό σωλήνα της σέλας και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί. Το HIMO C20 διαθέτει πατενταρισμένη δομή με ενσωματωμένο σχεδιασμό. Φέρει προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας CNC και πιστοποίηση 3C. Το ποδήλατο είναι εξοπλισμένο με ελαφρύ πλαίσιο 20 ιντσών, με υψηλή ποιότητα και σταθερότητα.

Αποκτήστε στα 544€ από Πολωνία και ΧΩΡΙΣ τελωνείο το ηλεκτρικό ποδήλατο HIMO C20 με αυτονομία έως και 80 χιλιόμετρα!

Το ηλεκτρικό ποδήλατο Himo C20 σας έρχεται από την Πολωνία, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, μέσα σε 3 – 7 ημέρες και στην τιμή των 544€ χωρίς μεταφορικά! Ακόμα περισσότερες προσφορές μπορείτε πάντα να βρίσκετε εδώ και εδώ.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα