Αυτοί είναι οι “Κρυμμένοι Κωδικοί” του Netflix… Για τις αόρατες ταινίες και σειρές!!!

Μοίρασε την γνώση...

Ναι, ναι σωστά διαβάζεται. Υπάρχουν κάποιοι κρυφοί κωδικοί, και φυσικά ΟΧΙ παράνομοι, για κρυμμένες ταινίες και σειρές στο Netflix.

banner

Πώς;    Πάμε να το δούμε..
Όσοι έχουμε netflix λογαριασμό σίγουρα έχουμε κάπως βαρεθεί να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια στην πλοήγηση με τις ίδιες ταινίες προτεινόμενες και τα συναφή.

Διαφήμιση

Σε ένα φιλικό site βρήκα έναν οδηγό και είπα, “αυτό πρέπει να το μάθουν όλοι”. Οι ταινίες είναι ήδη στην ταινιοθήκη του Netflix αλλά δεν τις βρίσκουμε συνήθως ούτε με αναζήτηση ούτε στην αρχική σελίδα.

Google news

Πηγαίνοντας στην σελίδα Netflix Codes θα βρείτε όλους τους κωδικούς με βάση το είδος ταινιών που σας αρέσει. Στη συνέχεια υπάρχουν επιλογές που σας προτείνω.

Hekka Goboo [CPS] Many GEOs
  • Από H/Y απλά κάνουμε κλικ στον κωδικό που θέλουμε και αυτό αρκεί για να μας πάει στην λίστα που διαλέξαμε
  • Από κινητά πάμε στην αναζήτηση και πληκτρολογούμε τον κωδικό της κατηγορίας που θέλουμε
  • Και ένας 3ος τρόπος που έψαξα είναι όταν είμαστε από H/Υ και βρούμε την ταινία που θέλουμε απλά την προσθέτουμε στην επιλογή «Η λίστα μου» και έτσι όταν πάμε στο app θα την βρούμε εκεί εύκολα και γρήγορα χωρίς πάλι να ψάχνουμε

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή: https://coupondealer.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram