E-food vs Wolt vs BOX – Τρεις εταιρείες πολεμούν να κερδίσουν μία θέση στο τραπέζι μας! Πως σκοπεύουν να μας κερδίσουν!

Μοίρασε την γνώση...

Και εγένετο η Wolt Market Greece. Πρόκειται για τη νέα 100% θυγατρική της Wolt Greece, με την οποία η τελευταία κάνει το πρώτο βήμα στη διανομή προϊόντων super market.

banner

Η νέα υπηρεσία που, αρχικά, θα είναι διαθέσιμη στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας, και σταδιακά θα επεκταθεί στις υπόλοιπες, σκοπεύει να προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων, παράδοση μέσα σε μισή ώρα, -όπως ισχύει για τις παραδόσεις φαγητού- live tracking της παραγγελίας, δυνατότητα των καταναλωτών να παραλάβουν σε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης με προ παραγγελία, κ.ά.

Εκτός από το τι σκοπεύει να προσφέρει η Wolt, η είσοδός της και στη διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ αν και έρχεται με αρκετούς μήνες καθυστέρηση, από την ημέρα που το αντίπαλο δέος της η e-food μπήκε σε αυτό το τερέν σε συνεργασία με τον Σκλαβενίτη, η BOX με Κρητικό και Μασούτη και η ελληνική Delivery του ομίλου Μούχαλη με τον ΑΒ Βασιλόπουλο, αναμένεται να επιτείνει τον ανταγωνισμό.

Google news

Δεν ξέρουμε όμως κατά πόσο αυτή η μάχη θα φέρει και μείωση της ταρίφας που καλούνται να πληρώσουν οι συνεργαζόμενες εταιρείες.

Atlas VPN Tomtop WW

Η είσοδος πάντως και της Wolt στη διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ, επιβεβαιώνει αφ ενός ότι η συγκεκριμένη αγορά “διψάει” για γρήγορη και άμεση παράδοση των παραγγελιών στους καταναλωτές και αφ ετέρου έχει …ψωμί. Ίσως είναι και η μόνη που έχει και θα συνεχίσει να έχει ψωμί.

Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία. Οι συνολικές πωλήσεις των σούπερ μάρκετ να έχουν καταγράψει πέρυσι ποσοστιαία άνοδο κοντά στο 10% (πηγή Nielsen), υπερβαίνοντας σε αξία τα 12,7 δισ. ευρώ όπως εκτιμούν πηγές της αγοράς.


Με τις πωλήσεις του online καναλιού των σούπερ μάρκετ να έχουν ξεπεράσει πέρυσι, σύμφωνα με την Convert Group, τα 100 εκατ. ευρώ, δηλαδή ήταν υπερδιπλάσιες συγκριτικά με τις ηλεκτρονικές πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2019, οι οποίες είχαν διαμορφωθεί στα 46,7 εκατ. ευρώ.

Η στροφή των καταναλωτών στις online παραγγελίες και η ανάγκη για παράδοση στο σπίτι, φάνηκε από το πρώτο lockdown όπου τα e-shops των λιανεμπορικών ομίλων “έπεσαν” από τον μεγάλο όγκο των παραγγελιών.

Kαι στο δεύτερο lockdown όμως καταγράφηκε υψηλή επισκεψιμότητας με αποτέλεσμα την εορταστική περίοδο σε κάποιες αλυσίδες να υπερφορτωθεί το σύστημα.

Όπως στην αλυσίδα Σκλαβενίτης, το e-shop της οποίας έκανε ντεμπούτο στις αρχές Νοεμβρίου και την εορταστική περίοδο έδινε χρόνο παράδοσης τις 6 ημέρες, ενώ σήμερα όπως αναφέρει στον διαδικτυακό της τόπο λόγω της αυξημένης ζήτησης, η πρώτη διαθέσιμη ημέρα παράδοσης είναι μετά από 4 έως 5 ημέρες.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram