Έχεις μη πιστοποιημένη συσκευή;;; Τέλος τα Google Messages…

Το Google Messages είναι ένα από τα πιο χρήσιμα messaging apps στον κόσμο του Android. Ωστόσο όμως, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το XDA Developers, η εφαρμογή δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές που δεν είναι πιστοποιημένες. Συγκεκριμένα, έχουν ανακαλύψει μια γραμμή κώδικα που αναφέρεται σε αυτήν την αλλαγή και είναι η εξής:

<string name=”ip_compliance_warning_message”>On March 31, Messages will stop working on uncertified devices, including this one.</string>
Η αλλαγή είναι ξεκάθαρη. Αν η Google όντως προχωρήσει με αυτήν την απαίτηση, χρήστες που δεν διαθέτουν πιστοποιημένες συσκευές θα βλέπουν το ακόλουθο μήνυμα στην εφαρμογή: Στις 31 Μαρτίου, το Messages θα σταματήσει να λειτουργεί σε μη πιστοποιημένη συσκευή, σαν αυτή.

Η αλλαγή πρόκειται να επηρεάσει μικρό μέρος των χρηστών του Android, των οποίων οι συσκευές δεν διαθέτουν Google apps, όπως τα πρόσφατα Huawei smartphones ή τις συσκευές που έχουν κινεζικές ROMs.

Το Google Messages, είναι μια από τις λίγες εφαρμογές Google που λειτουργούν σε μη πιστοποιημένες συσκευές χωρίς δηλαδή Play Services, πιθανόν γιατί βασίζεται στα SMS και RCS πρωτόκολλα και δεν απαιτεί τη σύνδεση Google λογαριασμού. Το XDA Developers υποστηρίζει ότι η κίνηση έρχεται λόγω της αναμενόμενης διάθεσης της end to end κρυπτογράφησης, καθώς η εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι μια μη πιστοποιημένη συσκευή δεν έχει γίνει compromised.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://techmaniacs.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα