Ένα benchmark video μεταξύ Xiaomi Mi 11 vs. iQOO 7, μας δείχνει ότι μάλλον ο νέος Snapdragon 888…..ζεσταίνεται πάρα πολύ!

Το iQOO 7 είναι το δεύτερο τηλέφωνο με Snapdragon 888 στον κόσμο, μαζί με το Mi 11. Η τελευταία ναυαρχίδα της Xiaomi είναι η πιο ακριβή, αλλά η καλύτερη σε πωλήσεις, των δύο κινητων, στην αγορά της Κίνας μέχρι στιγμής. Το iQOO μπορεί να είναι το γρηγορότερο, καθώς έχει νικήσει τον αντίπαλό του στο AnTuTu σε διαρροές πριν από την κυκλοφορία του, αλλά δεν πουλάει αντιστοίχως καλά.

Ένα νέο βίντεο από τον αναθεωρητή του YouTube Frankie Tech (ή Frankie Herrera) φαίνεται να το ξεχωρίζει: το 7 φάνηκε να πετυχαίνει σκορ περίπου 730.000 σε αυτό το τεστ, σε σύγκριση με το Mi 11 του vlogger’s ~ 677,000.

Ωστόσο, όταν ο Herrera πήγε να το ελέγξει περαιτέρω σε μια «δοκιμή γκαζιού», (στην οποία και οι δύο συσκευές τρέχουν το σημείο αναφοράς αρκετές φορές μέχρι να πέσει μια βαθμολογία λόγω αύξησης της θερμότητας) η κατάσταση έγινε λίγο πιο περίπλοκη.

Τα τηλέφωνα υποβλήθηκαν σε 2 ακόμη διαδρομές στο AnTuTu στο τέλος, μετά το οποίο το iQOO 7 διατήρησε το προβάδισμά του έναντι του Mi 11. Ωστόσο, οι τελικές βαθμολογίες μειώθηκαν και στις δύο περιπτώσεις και η θερμοκρασία της ναυαρχίδας της Xiaomi βρέθηκε να έχει φτάσει έως και 54° C, ενώ το 7 ανέβηκε στους 48° C.

Ωστόσο, όταν ο ελεγκτής με έδρα το Χονγκ Κονγκ πήγε να επαναλάβει το κριτήριο αναφοράς για τρίτη φορά, η τύχη του τηλεφώνου iQOO άλλαξε δραματικά. Η εφαρμογή του AnTuTu εμφάνισε μια ειδοποίηση που υποδεικνύει ότι το τηλέφωνο είχε γίνει πολύ ζεστό για να εκτελέσει τη δοκιμή, και στη συνέχεια προχώρησε στο κλείσιμο του τηλεφώνου.

Το Mi 11, από την άλλη πλευρά, κατάφερε να ολοκληρώσει τον γύρο, αν και το σκορ του είχε μειωθεί στα 624.000 περίπου. Επιπλέον, η θερμοκρασία του αναφέρθηκε στους 57° C. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι το κύριο κοινό στοιχείο εδώ – το 888 – είναι ευαίσθητο στη θερμική επιτάχυνση.

Από την άλλη πλευρά, αυτή η διαδικασία δύσκολα θα μπορούσε να ονομαστεί επιστημονική: για παράδειγμα, ιδανικά θα επαναλαμβανόταν τουλάχιστον μερικές φορές πριν καταλήξει σε ένα συμπέρασμα. Επιπλέον, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Mi 11 φαίνεται να είναι πιο αργό, καθώς το SoC οδηγεί μια οθόνη QHD + σε αντίθεση με το FHD + του iQOO 7.

Παρ ‘όλα αυτά, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε περαιτέρω δοκιμές συγκριτικής αξιολόγησης σε κινητά με Snapdragon 888, εκτός των Xiaomi και iQOO. Επιπλέον, οι νέοι ή επικείμενοι ανταγωνιστές τους ενδέχεται να έχουν καλύτερες λύσεις θερμικής διαχείρισης. Αυτή τη στιγμή, οι ανταγωνιστές αυτοί είναι η σειρά Exynos Galaxy S21 που είναι εξοπλισμένη με γραφένιο (η οποία κυκλοφόρησε στις 14 Ιανουαρίου 2021) και το Vivo X60 Pro + (θα ξεκινήσει στις 21 Ιανουαρίου).

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα