Επίδομα θέρμανσης – Σήμερα η τελευταία σου ευκαιρία να το διεκδικήσεις! Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Λήγει σήμερα η νέα προθεσμία που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης.

Η σχετική παράταση ορίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι για το επίδομα θέρμανσης θα πρέπει να υποβάλλουν μέχρι σήμερα, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, τις αιτήσεις τους. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για περαιτέρω παράταση της προθεσμίας από το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ, η οποία εξέδωσε έναν ειδικό οδηγό για το επίδομα θέρμανσης.

Τα ποσά του επιδόματος θέρμανσης ξεκινούν από 80 ευρώ και φτάνουν τα 650 ευρώ, ενώ οι πληρωμές θα γίνουν τον Ιανουάριο. Υπενθυμίζεται ότι για να λάβει κάποιος το σύνολο του επιδόματος θέρμανσης, θα πρέπει να έχει αγοράσει καύσιμο τουλάχιστον διπλάσιας αξίας (π.χ. επιδότηση 500 ευρώ για πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 1.000 ευρώ).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, με τη χρήση των κωδικών TaxisNet, μέσω της πλατφόρμας της ΑΑΔΕ myΘέρμανση, που βρίσκεται στον σύνδεσμο https://www.aade.gr/mythermansi.

Η εφαρμογή για το επίδομα θέρμανσης χωρίζεται σε δυο ενότητες:

  • Η πρώτη, με τον τίτλο «Εκδήλωση Ενδιαφέροντος», είναι για την υποβολή της αίτησης.
  • Η δεύτερη, με τίτλο «Τα Παραστατικά μου», είναι για την καταχώριση των αποδείξεων αγοράς ειδών καυσίμων (εξαιρείται το πετρέλαιο).

Η διασταύρωση για το πετρέλαιο θέρμανσης γίνεται αυτόματα και δεν απαιτείται η επισύναψη πιστοποιητικών.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram