Έρχονται ακόμα πιο έξυπνοι NPC στο Grand Theft Auto 6!!!

Μία νέα πατέντα της Take-Two μας δείχνει το πόσο πιο έξυπνοι θα είναι οι NPC στον επερχόμενο τίτλο Grand Theft Auto 6. Συγκεκριμένα, η νέα πατέντα της μητρικής εταιρείας της Rockstar μιλάει για τη βελτίωση των μη playable χαρακτήρων εντός του παιχνιδιού, με πιο έξυπνες και πιο οργανικές αντιδράσεις.

Η πατέντα καταχωρήθηκε τον Οκτώβριο του 2020, όμως τώρα ήρθε στο φως μέσα από το Reddit. Ο λόγος που έγινε τώρα είναι γιατί η εταιρεία θεωρεί ότι οι τωρινές λύσεις είναι ξεπερασμένες. Η πατέντα επίσης σημειώνει πως οι τωρινές λύσεις βασίζονται στο hardware, με περιορισμένους πόρους. Όμως, η Take-Two θέλει ο κόσμος να είναι πιο ζωντανός, με τους NPC να μην περιορίζονται από το hardware ή το software.

Ο κύριος λόγος που συνδέουμε την πατέντα με το Grand Theft Auto 6 είναι γιατί αναγράφονται οι διαφορετικές συμπεριφορές των NPC σε περιπτώσεις καταδίωξης υψηλής ταχύτητας, αλλά και στην οδική συμπεριφορά σε περιπτώσεις κίνησης στο δρόμο, κάτι που μας δείχνει ότι μιλάμε για κάποιον open-word τίτλο στον μοντέρνο κόσμο.

Επιπλέον, μπορεί η πατέντα να καταχωρήθηκε από την Take-Two, όμως αναγράφονται ως “επενδυτές” οι David Hund και Simon Parr της Rockstar North. Οπότε, σίγουρα μιλάμε για next-gen open world τίτλο, σα να περιγράφουμε δηλαδή το Grand Theft Auto 6. Βέβαια το πότε θα το δούμε (και για πόσα χρόνια θα το βλέπουμε) είναι ερωτήματα που θα απαντηθούν στο μέλλον.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://techblog.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!