Φοβερό! Η γραμμή εργασιών των Windows 10 λαμβάνει μια μεγάλη ενημέρωση με νέο widget καιρού και ειδήσεων!

Η Microsoft αναμένεται να πραγματοποιήσει σύντομα μια μεγάλη αλλαγή στη γραμμή εργασιών των Windows 10, με την προσθήκη ενός widget ειδήσεων και καιρού. Η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη στους υπεύθυνους δοκιμών σήμερα και θα επιτρέπει στους χρήστες των Windows 10 να έχουν πρόσβαση σε μια ροή ειδήσεων, αποθεμάτων και πληροφοριών καιρού απευθείας στη γραμμή εργασιών. Θα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον καιρό χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το μενού Έναρξη, να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους ή να κάνετε έλεγχο στο διαδίκτυο.

Η λειτουργία της γραμμής εργασιών θα εμφανιστεί σε μια μίνι ροή περιεχομένου που μπορεί να εξατομικευτεί με τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις, τίτλους και πληροφορίες για τον καιρό. Η Microsoft χρησιμοποιεί το δίκτυο των Ειδήσεων Microsoft για την προβολή ειδήσεων και περιεχομένου από περισσότερες από 4.500 πηγές. Η εταιρεία το έχει επιμεληθεί μέσω της τεχνητής νοημοσύνης τους τελευταίους μήνες και αυτή η συγκεκριμένη δυνατότητα θα μάθει επίσης τι νέα είναι σχετικά με εσάς όταν απορρίπτετε ή σας αρέσουν οι ιστορίες στη ροή.


Φοβερό! Η γραμμή εργασιών των Windows 10 λαμβάνει μια μεγάλη ενημέρωση με νέο widget καιρού και ειδήσεων!

Η Microsoft αρχίζει να δοκιμάζει αυτήν τη νέα δυνατότητα με τους Windows Insiders στο κανάλι dev των Windows 10 σήμερα και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες αργότερα αυτό το έτος. Θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο σε υπεύθυνους δοκιμών στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και την Ινδία.

Αυτή η νέα δυνατότητα της γραμμής εργασιών θα απαιτεί επίσης την εγκατάσταση του Microsoft Edge που βασίζεται στο Chromium σε υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε σύνδεσμος κάνετε κλικ στη λειτουργία θα σας αναγκάσει στο Edge να το διαβάσει και η Microsoft παρουσιάζει από προεπιλογή περιεχόμενο στην προβολή ανάγνωσης.


Φυσικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη νέα δυνατότητα γραμμής εργασιών και η Microsoft λέει ότι θα είναι μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις. Φαίνεται να είναι πιο χρήσιμο από το People Bar που ενσωματώνει η Microsoft στα Windows 10 εδώ και μερικά χρόνια. Το People Bar λειτουργεί ως ένας γρήγορος τρόπος πρόσβασης στις επαφές, αλλά υποστηρίζει μόνο εφαρμογές όπως Mail και Skype και όχι μεγάλες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων.

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα