Φθηνότερα AirPods Max, από πλαστικό, ετοιμάζει να παρουσιάσει η εταιρεία!

Μοίρασε την γνώση...

Λίγο πριν το τέλος του 2020, η Apple κυκλοφόρησε τα πολυαναμενόμενα premium ακουστικά AirPods Max στην πραγματικά εντυπωσιακή τιμή των 549 $!!!

banner

Όμως, σύμφωνα με έναν γνωστό tipster της Apple, η εταιρεία θα προσπαθήσει να προσφέρει την ίδια ποιότητα ήχου σε ένα ευρύτερο κοινό με μια φθηνότερη έκδοση AirPods Max, με χαμηλότερης ποιότητας κατασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επερχόμενο ζευγάρι θα κοστίσει 349 $ αλλά θα συμβιβαστεί κυρίως με τα υλικά του. Αντί να χρησιμοποιεί αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, τα πιο προσιτά ακουστικά θα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Ως παρενέργεια, η νέα έκδοση θα μπορούσε επίσης να είναι ελαφρύτερη καθώς τα AirPods Max είναι από τα βαρύτερα ακουστικά της αγοράς.

Google news

Δυστυχώς, ο tipster δεν έδωσε κανένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για την κυκλοφορία τους, αλλά είναι σίγουρος ότι ένα τέτοιο ζευγάρι βρίσκεται στο έργο. Ελπίζουμε απλώς ότι τα περισσότερα, αν όχι όλα, από τα premium χαρακτηριστικά των AirPods Max θα φτάσουν στη φθηνότερη έκδοση.

banner Dresslily WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram