Φθηνότερα AirPods Max, από πλαστικό, ετοιμάζει να παρουσιάσει η εταιρεία!

Λίγο πριν το τέλος του 2020, η Apple κυκλοφόρησε τα πολυαναμενόμενα premium ακουστικά AirPods Max στην πραγματικά εντυπωσιακή τιμή των 549 $!!!

Όμως, σύμφωνα με έναν γνωστό tipster της Apple, η εταιρεία θα προσπαθήσει να προσφέρει την ίδια ποιότητα ήχου σε ένα ευρύτερο κοινό με μια φθηνότερη έκδοση AirPods Max, με χαμηλότερης ποιότητας κατασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επερχόμενο ζευγάρι θα κοστίσει 349 $ αλλά θα συμβιβαστεί κυρίως με τα υλικά του. Αντί να χρησιμοποιεί αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, τα πιο προσιτά ακουστικά θα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Ως παρενέργεια, η νέα έκδοση θα μπορούσε επίσης να είναι ελαφρύτερη καθώς τα AirPods Max είναι από τα βαρύτερα ακουστικά της αγοράς.

Δυστυχώς, ο tipster δεν έδωσε κανένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για την κυκλοφορία τους, αλλά είναι σίγουρος ότι ένα τέτοιο ζευγάρι βρίσκεται στο έργο. Ελπίζουμε απλώς ότι τα περισσότερα, αν όχι όλα, από τα premium χαρακτηριστικά των AirPods Max θα φτάσουν στη φθηνότερη έκδοση.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα