Η Apple δεν θα βγάλει το 2021 iPhone 13, αλλά το iPhone 12S!

Σύμφωνα με το ρωσικό δορυφορικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ChinaMobole, ανέφερε ότι το 2021 η Apple ενδέχεται να επιστρέψει στην κλασική μέθοδο ονομασίας του κινητού τηλεφώνου, πράγμα που σημαίνει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το iPhone 12s στην αγορά φέτος αντί για το iPhone 13.

Επιπλέον, το ρωσικό δορυφορικό πρακτορείο ειδήσεων επεσήμανε ότι η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο iPhone τον Σεπτέμβριο του 2021. Το νέο μηχάνημα δεν θα αλλάξει πολύ. Στην πραγματικότητα, αυτή η σειρά θα είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone 12, οπότε αναμένεται επίσης η επαναχρησιμοποίηση της μεθόδου ονομασίας του γράμματος “S”.

Το πιο λογικό είναι σε αυτή την περίπτωση μάλλον να υπάρχει κάποιος φόβος για το νούμερο 13, μιας και πολλοί το θεωρούν γρουσούζικο! Για παράδειγμα, η Microsoft πήγε απευθείας από την έκδοση 12 στην έκδοση 14 στο Office.

Η Apple δεν θα βγάλει το 2021 iPhone 13, αλλά το iPhone 12S!

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ορισμένα μέσα ενημέρωσης έμαθαν από ανθρώπους εξοικειωμένους με το θέμα ότι ορισμένα εργαστήρια του εργοστασίου Foxconn Shenzhen πρόκειται να εισέλθουν στο πρώτο στάδιο της νέας γενιάς iPhone proofing.

Η έκθεση επεσήμανε ότι η δοκιμή διαιρείται γενικά σε ενότητες σχεδιασμού, διορθώσεις, οριστικοποίηση και μαζική παραγωγή. Συνήθως χρειάζονται 9 μήνες από την απόδειξη έως τη μαζική παραγωγή. Η Apple πραγματοποιεί συνήθως νέα συνέδρια για την κυκλοφορία προϊόντων το φθινόπωρο για να ξεκινήσει επίσημα μια νέα γενιά iPhone.

Επιπλέον, νωρίτερα αυτό το μήνα, ο ιαπωνικός ιστότοπος Mac Otakara ανέφερε ότιέμαθε από την εφοδιαστική αλυσίδα, ότι η Apple αναμένεται να λανσάρει τέσσερα iPhone το 2021, από τα οποία τα iPhone 13 και iPhone 12 θα είναι περίπου τα ίδια στο σχεδιασμό, με μικρή αλλαγή.

Υπάρχουν επίσης αναφορές στην αλυσίδα εφοδιασμού ότι η Apple θα εξοπλίσει ολόκληρη τη σειρά iPhone 13 (ή 12S) με LiDAR lidar και όχι όπως έκανε φέτος που εξόπλισε μόνο το μοντέλο “Pro”. Προς το παρόν, η Apple έχει υπογράψει συμφωνία με τη Sony για να διασφαλίσει ότι το LiDAR θα χρησιμοποιηθεί στο iPhone τουλάχιστον πριν από το 2023.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα