Η BLACKBERRY πούλησε 90 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην Huawei…..με άγνωστο περιεχόμενο!

Ως ο πρώην κυρίαρχος του smartphone, η BlackBerry δεν είχε σχεδόν κανέναν αντίπαλο σε πολλές πτυχές. Το κλασικό πλήρες πληκτρολόγιό του έχει αναγνωριστεί από πολλούς χρήστες, ειδικά από επαγγελματίες χρήστες smartphone και κυβερνητικές υπηρεσίες. Δυστυχώς, αυτή η μάρκα δεν μπόρεσε να πιάσει το κύμα ανάπτυξης και έχει ήδη αποσυρθεί από τη βιομηχανία smartphone. Αλλά η κληρονομιά της δεν πρέπει να χαθεί.

Αφού αντιμετώπισε απώλεια αγοράς, η BlackBerry αποχώρησε από την επιχείρηση smartphone το 2016 και έστρεψε την εστίασή της στους τομείς της επιχείρησης, του Internet of Things και του λογισμικού ασφαλείας. Η μάρκα smartphone της είχε αρχικά άδεια χρήσης στην TCL Communications. Το τελευταίο αναλήφθηκε στη συνέχεια από την startup OnwardMobility.

Όσο για τώρα, σύμφωνα με αναφορές καναδικών μέσων ενημέρωσης, η BlackBerry πούλησε 90 βασικές πατέντες τεχνολογίας smartphone στην Huawei. Αυτή η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε από τον Steve Rai, CFO της BlackBerry, στο συνέδριο JPMorgan Chase online επενδυτών χθες. Σύμφωνα με το γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των ΗΠΑ, η κυριότητα αυτών των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μεταβιβάστηκε στην Huawei στις 23 Δεκεμβρίου.


Η BLACKBERRY πούλησε 90 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην Huawei.....με άγνωστο περιεχόμενο!

Όταν μίλησε για αυτήν τη συναλλαγή, ο Steve Rai επεσήμανε ότι αφορούσε ένα «πολύ μικρός αριθμό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που δεν σχετίζονται πλέον με την επιχείρηση. Λοιπόν, μικρή πώληση, δεν αποτελεί μέρος της επαναλαμβανόμενης συναλλαγής μας. Και σίγουρα, επιτρέπεται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες ».

Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιεχόμενο της ευρεσιτεχνίας συναλλαγών, προς το παρόν, δεν έχουμε πληροφορίες. Παρεμπιπτόντως, από τότε που η BlackBerry ξεκίνησε την επιχειρηματική της μονάδα BlackBerry Technology Solutions (BTS) το 2014, η εταιρεία έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξουσιοδοτήσει ή να πουλήσει 38.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας της, συμπεριλαμβανομένων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από QNX, Certicom, Paratek κ.λπ.


Όσον αφορά την Huawei, πιστεύουμε ότι όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που απέκτησε δεν σχετίζονται με τα smartphone, επειδή η TCL ελέγχει αυτήν την επιχείρηση και δεν θα τις «δωρίσει» σε άλλους. Έτσι, πιθανότατα αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας προέρχονται από εκείνες τις περιοχές που δεν ελέγχονται / χρησιμοποιούνται από κανέναν από τους αγοραστές BlackBerry τώρα.

Είναι ενδιαφέρον να μάθουμε τι ακριβώς περιέχουν αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, αλλά μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ. Εάν πάντως κάτι ακούσουμε ή μάθουμε, εμείς θα είμαστε εδώ για να σας το γράψουμε.

 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα