Η Cosmote σου χαρίζει τώρα δεδομένα στο κινητό σου! Δες πως μπορείς να τα πάρεις!

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι όσοι έχετε συμβόλαιο με την Cosmote και χρησιμοποιείτε την εφαρμογή της για να πληρώνεται τους λογαριασμού σας, ξέρετε ότι με την πληρωμή του κάθε λογαριασμού, μπορεςίτε να κερδίσετε 1GB δεδομένα, ΔΩΡΕΑΝ, για τον αριθμό που θέλετε εσείς.

banner

Τι θα λέγατε όμως εάν κερδίζατε για μία εβδομάδα αυτό το ποσό!?

Διαφήμιση

Δηλαδή να είχατε ΔΩΡΕΑΝ 1GB δεδομένα όχι μόνο μία φορά, αλλά για επτά ημέρες συνεχόμενα!?

Google news

Πράγματι η Cosmote μόλις ενεργοποίησε αυτή την δυνατότητα προσφοράς! Δείτε όμως και τι λέει

Govee Many GEOs ChicMe WW

Το δώρο για Πληρωμέςs λογαριασμού κινητήs μπορεί να αποδοθεί στην ίδια σύνδεση μόνο μία φορά μέσα στην ίδια ημέρα. Σε περίπτωση όμως Πληρωμής σταθερήs και κινητής εντόs τns ίδιas ημέρα , το δώρο μπορεί να αποδοθεί στην ίδια σύνδεση. Η Προσφορά ισχύει για Πληρωμέs μέχρι 31/12/21

 

Μπείτε λοιπόν να πληρώσετε τον λογαρισμό σας και μην ξεχάσετε να διεκδικήσετε τα δωρεάν GB που μας δίνει η Cosmote!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram