Η Huawei θα φτιάξει τελικά 5G δίκτυα….στην Βραζιλία όμως!

Αναδίπλωση της κυβέρνησης της Βραζιλίας συνιστά η συμμετοχή της Huawei στις δημοπρασίες δικτύων που είναι προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Ιούνιο, αφού η εταιρεία ήταν σε καθεστώς αποκλεισμού στην ανάπτυξη των δικτύων νέας γενιάς 5G.

Καθοριστικό ρόλο στην εν λόγω απόφαση έπαιξε η αλλαγή κυβέρνησης στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την εφημερίδα Estado de S. Paulo, η οποία επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές, αναφέρει για την αλλαγή πλεύσης της κυβέρνησης δύο λόγους: το πιθανό κόστος δισ. δολαρίων από τη στιγμή που ο εξοπλισμός των άλλων εταιρειών είναι πιο ακριβός από της ηγέτιδας στα δίκτυα τηλεπικοινωνίας, αλλά και η αποχώρηση του φίλου και συμμάχου του προέδρου Ζαΐρ Μπολσονάρου από τον Λευκό Οίκο.

Συνεπώς, ο Μπολσονάρου προέταξε το οικονομικό συμφέρον της χώρας του έναντι της προσωπικής του σχέσης με τον απερχόμενο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως ο Τραμπ, ο Μπολσονάρου τοποθετήθηκε αρνητικά στην εισχώρηση της Huawei στα δίκτυα 5G, επιδοκιμάζοντας τις κατηγορίες του Τραμπ ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό της για να διεξάγει κατασκοπεία υπέρ του Πεκίνου.

Ο Μπολσονάρου κλήθηκε να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, αλλά και της κυβέρνησής του, η οποία τοποθετήθηκε με την άποψη ότι όλες οι εταιρείες, οι οποίες μπορούν να αποδείξουν ότι σέβονται την εθνική κυριαρχία της Βραζιλίας και την προστασία των δεδομένων, μπορούν να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη των δικτύων 5G στη χώρα.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα