Η Intel μας λέει πως οι επεξεργαστές Rocket Lake S είναι 19% γρηγορότεροι από τα περσινά μοντέλα!

Μοίρασε την γνώση...

Από τον περασμένο Οκτώβριο ακόμη, γνωρίζουμε πως οι επερχόμενοι desktop επεξεργαστές Rocket Lake S της Intel θα περιέχουν μέχρι 8 φυσικούς πυρήνες, σε αντίθεση με τους 10 του περσινού i9-10900K και πολλοί ίσως αναρωτηθούν αν θα μπορεί να προσφέρει καλύτερη ή αντίστοιχη απόδοση παρά την έλλειψη δύο επιπλέον πυρήνων. Σύμφωνα με την Intel, η εταιρεία ισχυρίζεται πως τα νέα Rocket Lake S chip θα είναι έως και 19% ταχύτερα. Αυτά είναι σίγουρα θετικά νέα για τους gamers, όπου η single-thread απόδοση είναι πολύ σημαντικότερη, σε σχέση με τους δύο λιγότερους πυρήνες.

banner

Παρόλο που ακόμα περιμένουμε ακριβείς λεπτομέρειες όσον αφορά τους Rocket Lake S, η Intel μοιράστηκε κάποια πράγματα στη CES. Για αρχή, η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αναμένεται να προσφέρει έως και 50% καλύτερη απόδοση ενώ θα περιέχει ενσωματωμένη AI με την τεχνολογία Deep Learning Boost. Η ναυαρχίδα της γενιάς, Core i9-11900K, θα φτάνει τα 5,3 GHz και θα υποστηρίζει ταχύτερη μνήμη RAM DDR4-3200. Τα Rocket Lake S chip θα υποστηρίζουν PCIe 4.0 και θα είναι συμβατά με τα υπάρχοντα 400 chipset της Intel, καθώς και με τις επερχόμενες μητρικές σειράς 500.

Όσον αφορά το μέλλον, η Intel αναφέρει ότι τα επερχόμενα υβριδικά chip της “Alder Lake” θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Θα είναι τα πρώτα υβριδικά chip που εστιάζουν στην απόδοση και θα συνδυάζουν γρήγορους πυρήνες με πυρήνες υψηλής απόδοσης σε μία κοινή μονάδα. Η Intel έχει ήδη κυκλοφορήσει υβριδικά chip Lakefield σε notebook και laptop 2 σε 1, αλλά αναμένει ότι τα Alder Lake θα προσφέρουν πολύ περισσότερη ισχύ. Επίσης θα βασίζονται σε μια βελτιωμένη έκδοση αρχιτεκτονικής των 10 νανομέτρων, η οποία από μόνη της θα πρέπει να οδηγήσει σε σημαντικές διαφορές ταχύτητας και απόδοσης.

Google news

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

AliExpress WW Gshopper Many GEOs


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή:  https://www.insomnia.gr/


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram