Η LG Display ανακοινώνει το μικρότερο της πάνελ OLED TV

Η LG Display παρείχε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τα πάνελ OLED που θα αποσταλεί στους κατασκευαστές τηλεοπτικών προϊόντων φέτος. Η σειρά περιλαμβάνει ένα πάνελ 42 ιντσών, το μικρότερο OLED σε μέγεθος τηλεόρασης από την LG Display, καθώς και ένα νέο μέγεθος πάνελ 83 ιντσών που πιθανότατα εμφανίζεται στη σειρά Bravia που παρουσίασε η Sony πριν από λίγες ημέρες.

Αυτό σημαίνει ότι οι τηλεοράσεις OLED φέτος θα είναι διαθέσιμες σε μεγέθη 42, 48, 55, 65, 77, 83 και 88 ίντσες. Η LG Display αναφέρει ότι στέλνει επίσης μια οθόνη επόμενης γενιάς 77 ιντσών που λέγεται ότι είναι περίπου 20 τοις εκατό πιο αποτελεσματική και ως εκ τούτου ικανή για υψηλότερη φωτεινότητα από πριν, το οποίο ήταν ένα σχετικά μειονέκτημα των τηλεοράσεων OLED μέχρι σήμερα.

Η LG Display είναι κατασκευαστής εξαρτημάτων και δεν κυκλοφορεί τα ίδια τα καταναλωτικά προϊόντα, επομένως δεν είναι σαφές ποιος θα κυκλοφορήσει πραγματικά μια τηλεόραση 42 ιντσών φέτος. Η μεγαλύτερη εταιρεία, η LG Electronics, δεν έχει ακόμη παρουσιάσει πλήρως τη σειρά τηλεοράσεων OLED του 2021, αλλά σύμφωνα με μια αναφορά στο Yonhap, θα χρησιμοποιεί το σήμα OLED evo για τα νέα πάνελ στη σειρά «G1» του 2021.

Η LG Display έχει ήδη δημιουργήσει νέα στο φετινό εικονικό CES, ανακοινώνοντας μια ιδέα «Smart Bed» με ένα διαφανές πάνελ OLED που ανεβαίνει από το πόδι, μαζί με ένα ευέλικτο πάνελ 48 ιντσών που μπορεί να μετατοπιστεί από μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης σε καμπύλο παιχνίδι οθόνη.

Η LG Display ανακοινώνει το μικρότερο της πάνελ OLED TV

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram