Η Microsoft εξέδωσε την ενημέρωση Windows 10 KB4598298 με σημαντικές διορθώσεις!

Η Microsoft συνεχίζει την κυκλοφορία των προαιρετικών ενημερώσεων, με την κυκλοφορία της ενημέρωσης των Windows 10 στις 21 Ιανουαρίου, η οποία κυκλοφορεί τώρα στην έκδοση 1909. Ο τεχνολογικός γίγαντας έχει επίσης δημοσιεύσει τους απευθείας συνδέσμους λήψης για την ενημέρωση Windows 10 KB4598298, για εγκατάσταση εκτός σύνδεσης.

Τα Windows 10 KB4598298 είναι μια προαιρετική ενημέρωση και δεν θα πραγματοποιηθεί αυτόματη λήψη ή εγκατάσταση. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στα Windows 10 έκδοση 1909, αλλά οι αλλαγές που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενημέρωση θα κυκλοφορήσουν σε εκείνες που θα δούμε στην έκδοση 20H2 / έκδοση 2004 αργότερα αυτόν τον μήνα.

Για να εγκαταστήσετε την προαιρετική ενημέρωση των Windows 10 Build 18363.1350, πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  • Ανοίξτε το μενού Έναρξη και κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις.
  • Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στη σελίδα Ενημερώσεις και ασφάλεια.
  • Κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Προβολή προαιρετικών ενημερώσεων”.
  • Επιλέξτε την ενημέρωση κώδικα που θέλετε να εγκαταστήσετε και κάντε κλικ στο κουμπί «Λήψη».

Εάν η συσκευή σας είναι συμβατή με την ενημέρωση, θα δείτε την ακόλουθη ενημέρωση κώδικα:

2021-01 Προεπισκόπηση αθροιστικής ενημέρωσης για Windows 10 Έκδοση 1909 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB4598298).

Να θυμάστε ότι αυτή είναι μια προαιρετική ενημέρωση και μπορεί πάντα να παραλειφθεί. Οι επιδιορθώσεις που περιλαμβάνονται στην προαιρετική ενημέρωση κώδικα θα παραδοθούν σε όλους μέσω των υποχρεωτικών ενημερώσεων του Patch Tuesday του Φεβρουαρίου.

Εάν δεν μπορείτε να εφαρμόσετε την ενημέρωση κώδικα στην έκδοση 1909 των Windows 10, μπορείτε πάντα να πάρετε το πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης από τον Κατάλογο του Microsoft Update.

Λήψη συνδέσμων για Windows 10 KB4598298

Windows 10 KB4598298 απευθείας Links: 64-bit and 32-bit (x86).

 

Windows 10 KB4598298 (Build 18363.1350) Πλήρες Changelog

  • Η Microsoft έχει επιδιορθώσει ένα πρόβλημα όπου τα Windows 10 δημιουργούν ένα παράξενο μήνυμα σφάλματος με τίτλο “” Το όνομα καταλόγου δεν είναι έγκυρο. ” Σύμφωνα με το changelog, το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν οι χρήστες επιχείρησαν να ανοίξουν ένα έγγραφο που είναι καρφιτσωμένο στην επιφάνεια εργασίας ως συντόμευση.
  • Διορθώθηκε ένα άλλο σφάλμα όπου τα Windows δεν μπορούν να εξάγουν αρχεία όταν κάνετε δεξί κλικ σε ένα αρχείο ZIP μόνο στο διαδίκτυο.
  • Η Microsoft βελτιώνει επίσης τις υπάρχουσες δυνατότητες στο λειτουργικό σύστημα. Για παράδειγμα, ένα πρόβλημα που έχει επιλυθεί είναι όπου οι χρήστες υποδεχτούν μια κενή οθόνη αφού η συσκευή τους συνεχίσει από την κατάσταση αδρανοποίησης.
  • Μια άλλη αξιοσημείωτη αλλαγή είναι μια νέα δυνατότητα για τη σελίδα Windows Update που θα σας ειδοποιεί όταν η συσκευή σας φτάνει στην κατάσταση λήξης της υπηρεσίας (EOS). Όπως ίσως γνωρίζετε, η Microsoft σχεδιάζει να τερματίσει την υποστήριξη για την έκδοση 1909 των Windows 10 και να αναβαθμίσει δυναμικά τις παλαιότερες συσκευές στην έκδοση 2004.

Τα Windows 10 Build 18363.1350 θα αλλάξουν επίσης τον τρόπο φόρτωσης των στοιχείων εκτέλεσης DirectX 12 στα Windows. Ως μέρος της ενημερωμένης έκδοσης κώδικα, η Microsoft χωρίζει το δυαδικό αρχείο d3d12.dll σε δύο κομμάτια, γεγονός που επιτρέπει ταχύτερες ενημερώσεις για αυτά τα στοιχεία.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα