Η νέα έκδοση των Windows 95 εκτελείται σε Windows, macOS και Linux, με ειδικές εκδόσεις για συστήματα που βασίζονται σε ARM! Πως θα την κατεβάσετε!

Το 2020 ήταν η 25η επέτειος των Windows 95. Τα Windows 95 έφεραν αρκετές καινοτομίες στη ζωή μας όταν κυκλοφόρησαν, χαρακτηριστικά που υπάρχουν ακόμα και σήμερα, όπως την επιφάνεια εργασίας, την γραμμή εργασιών και το κουμπί Έναρξη.

Ο προγραμματιστής της Slack, Felix Rieseberg, κυκλοφόρησε τα Windows 95 ως εφαρμογή Electron πριν από δύο χρόνια, ενημερώνοντάς την λίγο μετά για να επιτρέψει την εκτέλεση κλασικών παιχνιδιών όπως το Doom. Τώρα κυκλοφορεί μια νέα έκδοση που μπορεί να εκτελεστεί σε οποιοδήποτε σύστημα Windows, Mac ή Linux.


Με βάση το πλαίσιο Electron, τα Windows 95 του Rieseberg είναι γραμμένα εξ ολοκλήρου σε JavaScript, οπότε δεν λειτουργεί τόσο ομαλά όσο θα ήταν αν ήταν μια εγγενής εφαρμογή, αλλά μην αφήσετε αυτό να σας ρίξει.

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη σε προγράμματα εγκατάστασης και φορητές εκδόσεις για Windows (32-bit, 64-bit και ARM64), φορητές εκδόσεις για macOS (επεξεργαστής Intel, επεξεργαστής Apple M1) και Linux (32-bit, 64-bit, ARM64 και ARMv7 σε εκδόσεις rpm και deb).


Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε το ποντίκι σας μέσα στο εικονικό λειτουργικό σύστημα πατώντας Esc.

Η νέα έκδοση των Windows 95 εκτελείται σε Windows, macOS και Linux, με ειδικές εκδόσεις για συστήματα που βασίζονται σε ARM! Πως θα την κατεβάσετε!

Κατεβάστε τα Windows 95 2.3.0 για WindowsmacOS ή Linux.

Η GitHub σελίδα τουRieseberg για τα Windows 95 είναι εδώ.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο