Η Samsung μας παρουσιάζει μία πληθώρα από αισθητήρες ISOCELL…και ένα με 200MP!

Μοίρασε την γνώση...

Για κάμερα με αισθητήρα 200MP σας είχα γράψει χθες, για το Xiaomi Mi 11 Pro, ότι ακούγεται ότι μπορεί να πάρει. Αλλά ποιοι είναι αυτοί οι νέοι αισθητήρες που θα μπούνε στις κάμερες των νέων κινητών!? Για να δούμε τι μάθαμε….

banner

Σύμφωνα με έναν από τους πιο αξιόπιστους tipsters της Samsung, ο κορεάτης τεχνολογικός γίγαντας σχεδιάζει να εισαγάγει πολλούς νέους αισθητήρες κάμερας ISOCELL φέτος και ένας 200MP πιθανότατα θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Διαφήμιση

Ενώ είμαστε ακόμα μακριά από έναν αισθητήρα 600MP, η Samsung πιστεύει ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το άλμα στα 200MP ήδη από φέτος. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τη φήμη, οπότε θα πρέπει απλώς να πιστέψουμε τα λεγόμενα του IceUniverse. Και δεν γνωρίζουμε πραγματικά καμία από τις προδιαγραφές της επερχόμενης κάμερας, όπως μέγεθος pixel, μέγεθος αισθητήρα κ.λπ.

Google news

Ωστόσο, μια έκθεση από τον Απρίλιο του περασμένου έτους έδειξε ότι η Samsung εργάζεται σε μια μονάδα 250MP με διαγώνιο 1 “, το οποίο είναι σημαντικά μεγαλύτερο από τον τρέχοντα μεγαλύτερο αισθητήρα 108MP 1/33”. Έτσι, εάν η επερχόμενη κάμερα είναι πράγματι 200MP, θα πρέπει να περιμένουμε έναν αισθητήρα κάτω από το 1 “.

Tomtop WW Wondershare WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram