Η Samsung θα παράγει μαζικά τις πρώτες οθόνες OLED 90 Hz για φορητούς υπολογιστές

Οι οθόνες OLED σε φορητούς υπολογιστές εξακολουθούν να είναι σχετικά σπάνιες, αλλά είναι από τις καλύτερες οθόνες στην αγορά που προσφέρουν οφέλη όπως βελτιωμένη αντίθεση και φωτεινότερα χρώματα. Μέχρι τώρα, ωστόσο, οι οθόνες OLED σε φορητούς υπολογιστές έχουν κολλήσει στα 60 Hz, πράγμα που σημαίνει ότι η κύλιση, η αναπαραγωγή βίντεο και τα παιχνίδια μπορεί να στερούνται ομαλότητας. Οι οθόνες LCD, ωστόσο, οι οποίες διατίθενται σε αρκετά μεγάλο βαθμό σε φορητούς υπολογιστές, μπορούν να προσφέρουν σημαντικά υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης, ενώ παράλληλα προσφέρουν υψηλής ποιότητας εμπειρία προβολής.

Η Samsung Display επιδιώκει να συγκλονίσει την αγορά των φορητών υπολογιστών LCD με την έναρξη της πρώτης οθόνης OLED για φορητό υπολογιστή με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Αρχικά, το Samsung Display θα παρουσιάσει τις νέες του οθόνες σε μέγεθος 14 ιντσών, αλλά δεν δείχνει πότε θα μπορεί να ξεκινήσει να στέλνει τα ίδια πάνελ σε μεγαλύτερα μεγέθη. Όσον αφορά τα ποσοστά απόκρισης, η Samsung λέει ότι η νέα της οθόνη προσφέρει οδήγηση υψηλής ταχύτητας που προσφέρει παρόμοια απόδοση με τις τυπικές οθόνες φορητού υπολογιστή LCD με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τα νέα πάνελ OLED 90 Hz ξεκινώντας από τον Μάρτιο. Οι πελάτες μπορούν επίσης να αναμένουν ότι οι φορητοί υπολογιστές που διαθέτουν τα νέα πάνελ θα διαθέτουν επίσης υψηλότερα καθορισμένα γραφικά για την οδήγηση των νέων πάνελ. Αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αν και η Samsung, αναπάντεχα, δεν έχει επισημάνει αυτήν την πιθανότητα. Για τους λάτρεις των OLED smartphone με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, η άφιξη των νέων πάνελ OLED 90 Hz για φορητούς υπολογιστές είναι καλή είδηση ​​ανεξάρτητα.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα