Η Samsung θα πουλάει στην Κίνα την βασική έκδοση του Galaxy S21 με φορτιστή, εδώ….

Η Samsung κυκλοφόρησε επίσημα τη σειρά ναυαρχίδων μοντέλων Galaxy S21 χθες. Οι περισσότερες αγορές δεν προσφέρουν πλέονφορτιστές και ακουστικά AKG. Σε ορισμένες αγορές, μόνο η βασική έκδοση S21 εξακολουθεί να παρέχει φορτιστές. Η Samsung θα πραγματοποιήσει επίσημη συνέντευξη τύπου στις 18 Ιανουαρίου για την Κίνα, με την τιμή και άλλες πληροφορίες ν’ ανακοινωθούν εκείνη τη στιγμή.

Σήμερα, ορισμένοι χρήστες ρώτησαν την εξυπηρέτηση πελατών της Samsung σχετικά με το ζήτημα των φορτιστών. Η εξυπηρέτηση πελατών δήλωσε σαφώς ότι η βασική έκδοση του Galaxy S21 στην Κίνα θα δώσει επίσης και φορτιστή. Το αν θα δοθούν και στα άλλα δύο μοντέλα θα ανακοινωθεί στη συνέντευξη τύπου στο εσωτερικό.

Η Samsung θα πουλάει στην Κίνα την βασική έκδοση του Galaxy S21 με φορτιστή, εδώ....φυσικά και ΟΧΙ!

Τα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S21 πιστοποιήθηκαν εκ νέου από το εθνικό 3C στις 8 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Το Galaxy S21 δεν έχει αλλάξει, αλλά οι φορτιστές για τα Galaxy S21 + και Galaxy S21 Ultra έχουν αλλάξει από τον προεπιλεγμένο εξοπλισμό σε προαιρετικό.

Επιπλέον, η έκδοση του Χονγκ Κονγκ της σειράς Samsung Galaxy S21 ανακοίνωσε την τιμή και άλλες πληροφορίες, επιβεβαιώνοντας ότι η βασική έκδοση του Galaxy S21 εξακολουθεί να διαθέτει φορτιστή, αλλά τα Galaxy S21 + και Galaxy S21 Ultra δεν είναι πλέον εφοδιασμένα με φορτιστή.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα