Η σειρά Redmi Note 10 φαίνεται και αυτή θα έρθει χωρίς φορτιστή στο κουτί λιανικής……..!

Η Samsung άρχισε να πειραματίζεται με τον αποκλεισμό αξεσουάρ από το κουτί λιανικής των τηλεφώνων της που ξεκίνησε με το Galaxy Note 20 πέρυσι, καθώς δεν προσέφερε ακουστικά αλλά τα έστειλε δωρεάν σε όσους ζήτησαν.

Η στρατηγική φαίνεται να κερδίζει περισσότερη έλξη αφού η Apple απέκλεισε το φορτιστή λίγους μήνες πίσω από όλες τις συσκευές iPhone της. Η Xiaomi ακολούθησε το κοστούμι με το Mi 11, αλλά σε αντίθεση με την Apple, προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να έχουν φορτιστή στο κουτί.

Η σειρά Redmi Note 10 ενδέχεται να έρθει χωρίς φορτιστή στο κουτί λιανικής........!

Τώρα, η υπο-μάρκα της Xiaomi αναμένεται να κάνει το ίδιο με τα επερχόμενα smartphone της σειράς Redmi K40, εάν πιστεύεται τις εικόνες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Φαίνεται ότι μια άλλη συσκευή από την εταιρεία αναμένεται επίσης να αφαιρέσει το φορτιστή από το κουτί – Redmi Note 10.

Ο Lu Weibing, Γενικός Διευθυντής της μάρκας Redmi δημοσίευσε πρόσφατα στο Weibo, ζητώντας προτάσεις για τα επερχόμενα smartphone της σειράς Redmi Note 10. Στα σχόλια, ορισμένοι χρήστες πρότειναν να αφαιρέσετε το φορτιστή από το κουτί και σε ένα από αυτά τα σχόλια, ο Lu Weibing απάντησε λέγοντας “το μήνυμα ελήφθη“, το οποίο δείχνει ότι ο φορτιστής δεν θα συμπεριληφθεί στο κουτί λιανικής.

Οι κατασκευαστές smartphone δικαιολογούν την αφαίρεση του φορτιστή από το κουτί αναφέροντας την κίνηση ως «φιλική προς το περιβάλλον» και ισχυρίζονται ότι οι περισσότεροι χρήστες έχουν ήδη φορτιστή στο σπίτι. Ωστόσο, αγνοούν το γεγονός ότι οι χρήστες που έχουν κάποιο φορτιστή στο σπίτι, δεν θα είναι συμβατοί με την τελευταία τεχνολογία γρήγορης φόρτισης και για να επωφεληθούν από αυτήν τη δυνατότητα, οπότε στην τελικά θα πρέπει να αγοράσουν ένα νέο φορτιστή!

Ενώ η δημοσίευση στο Weibo μπορεί να υποδηλώνει ότι η σειρά Redmi Note 10 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σύντομα, δεν περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία τουλάχιστον για μερικούς μήνες, καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το smartphone της Redmi K40 μέχρι το τέλος του τον επόμενο μήνα, μετά το εαρινό φεστιβάλ στην Κίνα.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα