Η TSMC προσλαμβάνει ταλέντα για την κατασκευή εργοστασίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και προσφέρει παροχές όπως ο διπλασιασμός του μισθού!

Σύμφωνα με αναφορές μέσων στην επαρχία της Κίνας της Ταϊβάν, η TSMC, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής χυτηρίων στον κόσμο, έχει εγκριθεί από το “Προεδρείο Επενδύσεων” της Ταϊβάν για να επενδύσει και να κατασκευάσει εργοστάσιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η TSMC θα παρέχει στους υπαλλήλους που θα πάνε στο αμερικανικό εργοστάσιο, διπλασιασμό του μισθού τους καθώς επίσης ασφάλιση, στέγαση και άλλη σχετική υποστήριξη.

Στην συνάντηση ενημέρωσης της TSMC για τους εσωτερικούς υπαλλήλους που εργάζονται στις ΗΠΑ, η βιομηχανία ανέφερε ότι αναμένεται να βρει εκατοντάδες άτομα από την Ταϊβάν να πάνε στις ΗΠΑ. Καθώς οι συνθήκες διαβίωσης και οι μισθοί στις ΗΠΑ είναι υψηλότεροι από αυτούς στην Ταϊβάν, η TSMC πρότεινε να διπλασιαστεί ο μισθός. Παρέχει επίσης επιδοτήσεις στέγασης και μεταφοράς καθώς και πλήρη ασφάλιση υγείας. Ωστόσο, η TSMC θ’ απαιτεί από τους υπαλλήλους που θα πάνε στις Ηνωμένες Πολιτείες, να υπογράψουν συμβόλαιο για 4 χρόνια. Εάν φύγουν πιο μπροστά από τα 4 χρόνια, θα πρέπει να επιστρέψουν τον διπλάσιο μισθό που έλαβαν.

Η TSMC δεν απάντησε στο σχόλιο αυτό.

Αναφέρεται ότι η επένδυση της TSMC στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει εγκριθεί από την «Επιτροπή Επισκόπησης Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας» της Ταϊβάν στα τέλη του περασμένου έτους. Αναμένεται να κατασκευάζει wafer 12 ιντσών στο Φοίνιξ της Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο θα εισέλθει στη διαδικασία των 5nm, με προγραμματισμένη μηνιαία παραγωγική ικανότητα των 20.000 μονάδων. Θα ξεκινήσει την κατασκευή του εργοστασίου το 2021, ενώ θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή το 2024. Εκτιμάται ότι οι δαπάνες (συμπεριλαμβανομένων των κεφαλαιουχικών δαπανών) για αυτό το έργο από το 2021 έως το 2029 θα είναι περίπου 12 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα