Η Vodafone έφερε το 5G και σε άλλες πόλεις εκτός της Αθήνας! Δείτε ποιοι θα μπορούν πια…!

Ξεκινώντας το Vodafone Giga Network 5G πρώτα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στόχος της Vodafone είναι να έχει επιτύχει πληθυσμιακή κάλυψη 40% έως τον Μάρτιο του 2022.

Το νέο υπερσύγχρονο δίκτυο θα δώσει πνοή σε καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές που μπορούν να αλλάξουν τις πόλεις, να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες υγείας και να δώσουν άλλη διάσταση στην εκπαίδευση, απελευθερώνοντας νέες δυνατότητες για όλους.

Η νέα γενιά τεχνολογίας 5G, με απίστευτα υψηλές ταχύτητες και άμεση απόκριση, θέτει νέες βάσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, την επιτάχυνση της οικονομίας και τη μεταμόρφωση της Ελλάδας σε μια ψηφιακή κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους.

«Σταδιακή διάθεση υπηρεσιών 5G»

Ο Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε τη σταδιακή διάθεση υπηρεσιών 5G προς τους πολίτες και επιχειρήσεις της χώρας μας. Το Vodafone Giga Network 5G, μία νέα γενιά τεχνολογίας, θα βοηθήσει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, θα επιταχύνει την οικονομία και θα μεταμορφώσει την Ελλάδα σε μία ψηφιακή κοινωνία, ισότιμη για όλους.

Στη Vodafone, επενδύοντας σταθερά στην ανάπτυξη τεχνολογιών και υπηρεσιών νέας γενιάς για τα επόμενα χρόνια, έχουμε στόχο μέσα από το δίκτυο μας να συμβάλουμε στην επιτάχυνση της πορείας της χώρας προς το αύριο.

Η επόμενη δεκαετία θα είναι η δεκαετία του 5G. Είμαστε υπερήφανοι που αναλαμβάνουμε αυτό το σπουδαίο έργο για να βοηθήσουμε να αλλάξει η Ελλάδα».

Οι 17 πρώτες πόλεις για το 5G της Vodafone

Με πρώτους σταθμούς περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που το Vodafone Giga Network 5G λειτουργεί ήδη, στο πρόγραμμα έως τον Μάρτιο του 2022 έχουν μπει άλλες 15 πόλεις. Το Vodafone Giga Network 5G παράλληλα με την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη θα «τρέξει» σε Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα, Χανιά, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Κατερίνη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Λαμία, Καλαμάτα και Ρόδο.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα