Και η Meizu ετοιμάζει το δικό της smartwatch! Αυτά τα στοιχεία βρήκαμε….!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με την εφαρμογή εταιρικού ελέγχου, στις 26 Ιανουαρίου, η Zhuhai Meizu Technology Co., Ltd. δημοσίευσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τον τίτλο “έξυπνο ρολόι”, με τον αριθμό δημοσίευσης CN306296501S, ενώ η ημερομηνία εφαρμογής είναι Σεπτέμβριος του 2020.Και η Meizu ετοιμάζει το δικό της smartwatch! Αυτά τα στοιχεία βρήκαμε....!

Η περίληψη ευρεσιτεχνίας δείχνει ότι ο σχεδιασμός χρησιμοποιείται για την εμφάνιση χρόνου, την εκτέλεση προγραμμάτων και την επικοινωνία. Το βασικό σημείο του σχεδιασμού είναι ο συνδυασμός σχήματος και χρώματος.

Αυτό που διαπιστώσαμε εδώ στο iTechNews.gr είναι ότι η ευρεσιτεχνία εμφάνισης δείχνει ότι το μοντέλο έξυπνου ρολογιού είναι το A2007. Χθες, μια ασύρματη συσκευή τερματικών δεδομένων TD-LTE του μοντέλου Meizu M007W, πέρασε την πιστοποίηση 3C. Ο ψηφιακός blogger @ 数码 闲聊 站 αποκάλυψε ότι αυτή η συσκευή είναι το Meizu Watch, που έχει αναφερθεί κάμποσες φορές εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αναρωτιέμαι αν τα δύο αυτά είναι η ίδια συσκευή.

Και η Meizu ετοιμάζει το δικό της smartwatch! Αυτά τα στοιχεία βρήκαμε....! Και η Meizu ετοιμάζει το δικό της smartwatch! Αυτά τα στοιχεία βρήκαμε....!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com