Και όμως, το 5G φέρνει νέες δυνατότητες…ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Μια σπάνια πάθηση με την οποία γεννήθηκε του στέρησε την όραση. Ο Χρήστος Σανδαλάκης όμως δούλεψε σκληρά και κατόρθωσε να αναδειχτεί σε παγκόσμιο πρωταθλητή της ποδηλασίας. Σε αυτήν την προσπάθεια είχε σταθερά έναν πιστό συνοδοιπόρο: τον Σωτήρη Μπρέτα. Στο ποδήλατο τύπου tandem, με το οποίο αγωνίζεται, ο Σωτήρης τον καθοδηγεί στις στροφές και στις ευθείες, τον συμβουλεύει πότε να ανεβάσει ταχύτητα, ή να στρίψει το τιμόνι. Οι αγώνες τους μοιάζουν κάθε φορά με μια συντονισμένη, αρμονική χορογραφία. Είχε φτάσει, όμως, η στιγμή ο Χρήστος να σταθεί στην αφετηρία μόνος, χωρίς συνοδό. Τα κατάφερε με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Και όμως, το 5G φέρνει νέες δυνατότητες...ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Στο κράνος του προσαρμόστηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο μετέδιδε εικόνα σε πραγματικό χρόνο και επέστρεφε την επικοινωνία μέσω βίντεο με τον Σωτήρη Μπρέτα, συναθλητή και οδηγό του. Ο Σωτήρης βρισκόταν μέσα σε ένα βαν, σε άλλο σημείο και μπορούσε από μακριά να συμβουλεύει και να καθοδηγεί τον Χρήστο σε κάθε μέτρο της προσπάθειάς του. Όλα αυτά έγιναν εφικτά μέσω του Vodafone Giga Network 5G, που εξασφαλίζει σχεδόν μηδενική καθυστέρηση στη μετάδοση δεδομένων.

«Ήταν απερίγραπτη η αίσθηση όταν έφτασα στον τερματισμό μόνος μου», δήλωσε ο Χρήστος μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής. «Συνειδητοποίησα πως αυτό που πέρασα δεν ήταν μόνο ο τερματισμός, αλλά η αρχή ενός αύριο γεμάτο νέες δυνατότητες».

Και όμως, το 5G φέρνει νέες δυνατότητες...ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Με βασικά χαρακτηριστικά τις υψηλές ταχύτητες και την άμεση απόκριση το Vodafone Giga Network 5G πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα στην επικοινωνία, την εργασία και την ψυχαγωγία στην Ελλάδα. Το νέο δίκτυο λειτουργεί ήδη σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και σταδιακά θα επεκταθεί και στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Παράλληλα εκσυγχρονίζεται και το δίκτυο 4G, ώστε να επωφεληθούν από βελτιωμένη εμπειρία διασύνδεσης και μεγαλύτερες ταχύτητες -σε ποσοστό έως και 50%- οι πελάτες της Vodafone. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας διαθέτει ήδη τις πρώτες συσκευές 5G, ενώ μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα είναι διαθέσιμες περισσότερες από 20 συσκευές.

«Το ταξίδι του 5G ξεκίνησε και είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της χώρας εφαρμογές από το αύριο που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Οι επενδύσεις που υλοποιούμε σε δίκτυα και τεχνολογίες, θα βοηθήσουν την Ελλάδα να επιταχύνει την πορεία της προς το ψηφιακό αύριο. Η επόμενη δεκαετία θα είναι η δεκαετία του 5G και η σταδιακή ψηφιοποίηση της ελληνικής κοινωνίας θα απελευθερώνει όλο και περισσότερες δυνατότητες σε ολοένα και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε κάθε άκρη της Ελλάδας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα