Κι όμως…ΔΥΟ αναδιπλούμενα iphones μόλις πέρασαν με επιτυχία τους ποιοτικούς ελέγχους! Τι να περιμένετε…!

Μια νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι η νέα δοκιμή για iPhone της Foxconn, ήταν αυτή την φορά στην κατηγορία των αναδιπλούμενων κινητών και μάλιστα δύο διαφορετικά σχέδια, όπου και τα δύο πέρασαν τους όποιους ελέγχους ποιότητας του συναρμολογητή.

Είχαμε μάθει παλιότερα, από φήμες, ότι η Foxconn δοκιμάζει ένα αναδιπλούμενο iPhone. Σήμερα κυκλοφόρησε μία νέα έκθεση όπου αναφέρει ότι στην πραγματικότητα δοκιμάζει δύο ανταγωνιστικά σχέδια για την Apple. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στο εργοστάσιο της Foxconn στην Shenzhen και λέγεται ότι ολοκληρώθηκαν και με τα δύο σχέδια να περνούν τον ποιοτικό έλεγχο.

Σύμφωνα με το Money UDN, αυτό που δοκιμάστηκε δεν ήταν ολοκληρωμένα τηλέφωνα, αλλά μάλλον τα κελύφη αυτών των δύο πτυσσόμενων σχεδίων με, πιθανώς, οθόνες. Η δοκιμή ήταν ειδικά για να μετρηθεί η ανθεκτικότητα του μηχανισμού αναδίπλωσης.

Ένα από τα σχέδια λέγεται ότι μοιάζει με το Samsung Galaxy Z Flip, ή το Lenovo Moto RAZR, με στυλ εσωτερικής αναδιπλούμενης οθόνης. Το άλλο ισχυρίζεται ότι είναι μοντέλο διπλής οθόνης, περισσότερο σαν ανοιχτό βιβλίο όπως το Samsung Galaxy Fold.

Το Money UDN υποθέτει ότι η Apple θα αξιολογήσει περαιτέρω και τα δύο μοντέλα και στη συνέχεια θα εγκαταλείψει μάλλον το ένα.

Ο έλεγχος της Apple για αναδιπλούμενα σχέδια iPhone ακολουθεί τις φήμες για πολλά χρόνια αλλά και τις πολλές αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που έχουν κατατεθεί κατά καιρούς για το θέμα. Προηγούμενες αναφορές σχετικά με τις δοκιμές της Foxconn περιλαμβάνουν ισχυρισμούς ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο iPhone τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το UDN έχει αξιοπρεπές ιστορικό καθώς σχετίζεται με την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple. Η αποψή του είναι πιο συντηριτική σχετικά με το πότε θα δούμε αναδιπλούμενο κινητό από την Apple. Η έκθεση πάντως που κυκλοφόρησε αναφέρει ότι πιθανώς αυτό που θα δούμε στο τέλος να είναι ένα υβρίδιο των δύο.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα