Με μόλις 14.45€ παίρνουμε τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo QT82 από το Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο…και Καλή Χρονιά!

Σας έφερε εσάς δώρο ο Αη Βασίλης? Εάν όχι, κάντε τότε ένα στον εαυτό σας και αποκτήστε με μόλις 14.45€ μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου από το Cafago, τα ασύρματα ακουστικά Lenovo QT82, φυσικά χωρίς καθόλου φόβο για τελωνείο σε αυτή την τιμή!

 

τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo QT82, συνδέονται με το κινητό σας μέσω BT: 5.0. Μπορούν να μείνουν συνδεδεμένα με την συσκευή σας μέχρι και 10 μέτρα μακρυά χωρίς εμπόδια. Η διάμετρος του οδηγού των ακουστικών είναι 13mm, ενώ η συχνότητα ανταπόκρισης είναι 20 – 20KHz, η ευαισθησία 90 ± 3dB και έχουν αντίσταση 32Ω. Η βάση φόρτισης έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 3.7V 400mAh, ενώ το κάθε ακουστικό φέρει μπαταρία χωρητικότητας 3,7V 40mAh. Με πλήρως φορτισμένη την μπαταρία, μπορείτε ν’ ακούτε μουσική για 6-8 ώρες (εξαρτάται από την ένταση της μουσικής). Μετά θα χρειαστείτε περίπου 2 ώρες για να τα φορτίσετε πάλι πλήρως. Τ’ ακουστικά είναι αδιάβροχα για βροχή και ιδρώτα και φέρουν πιστοποίηση IPX5. Θα τα βρείτε σε λευκό ή μαύρο χρώμα. Το κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 4.1g.

Με μόλις 14.45€ παίρνουμε τ' ασύρματα ακουστικά Lenovo QT82 από το Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο...και Καλή Χρονιά!Με μόλις 14.45€ παίρνουμε τ' ασύρματα ακουστικά Lenovo QT82 από το Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο...και Καλή Χρονιά!

Η τεχνολογία BT 5.0 εξασφαλίζει υψηλότερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, πιο σταθερή και ταχύτερη σύνδεση και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Τ’ ακουστικά διαθέτουν πραγματικά ασύρματο σχεδιασμό διπλού καναλιού, με το κάθε κανάλι να διαχωρίζετε σε αριστερό και δεξί αυτί. Τ’ ακουστικά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είτε μόνο το ένα ή σε ζευγάρι. Μέσω της αφής μπορείτε να ελέγχετε τις κλήσεις αλλά και την μουσική που ακούτε. Επίσης υποστηρίζει και βοηθό φωνής. Το μικρόφωνο που φέρει το κάθε ακουστικό υποστηρίζει την λειτουργία έξυπνης μείωσης θορύβου, για να έχετε πιο καθαρό ήχο ομιλίας σε στερεοφωνική λειτουργία.

Με μόλις 14.45€ παίρνουμε τ' ασύρματα ακουστικά Lenovo QT82 από το Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο...και Καλή Χρονιά!Με μόλις 14.45€ παίρνουμε τ' ασύρματα ακουστικά Lenovo QT82 από το Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο...και Καλή Χρονιά!

Αποκτήστε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου τα ασύρματα ακουστικά Lenovo QT82 από το flash Sales του Cafago ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, με μόλις 14.45€!

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα