Ο Trump λέει γεια στην προεδρεία καταφέρνοντας όμως ένα ακόμα χτύπημα στη Huawei πριν φύγει!

Η κυβέρνηση Τραμπ ενημέρωσε τους Αμερικανούς προμηθευτές της Huawei, συμπεριλαμβανομένης της Intel, ότι ανακαλεί ορισμένες άδειες πώλησης στην κινεζική εταιρεία και σκοπεύει να απορρίψει δεκάδες άλλες αιτήσεις για την προμήθεια τεχνολογικού υλικού, ανέφεραν στο Reuters πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

Η απόφαση – πιθανώς η τελευταία εναντίον της Huawei από τον Ντόναλντ Τραμπ – είναι η πιο πρόσφατη σε μια μακροχρόνια προσπάθεια αποδυνάμωσης του μεγαλύτερου κατασκευαστή εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, καθώς σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο αποτελεί απειλή για τα συμφέροντα της εθνικής ασφάλειας και της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ.

Εκπρόσωπος της Intel δεν σχολίασε το δημοσίευμα του Reuters, ενώ την ίδια στάση κράτησε και το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ.

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει στην κατοχή του το Reuters, το Υπουργείο Εμπορίου φέρεται να έχει εκδώσει οδηγίες για την απαγόρευση σημαντικού αριθμού αιτήσεων αδειών για εξαγωγές προς την Huawei και ανάκληση τουλάχιστον μιας άδειας που είχε εκδοθεί προηγουμένως. Πηγές με γνώση του ζητήματος, οι οποίες μίλησαν με την προϋπόθεση ανωνυμίας στο Reuters, ανέφεραν ότι εκδόθηκαν περισσότερες από μία ανακλήσεις και συγκεκριμένα αφαιρέθηκαν οκτώ άδειες από τέσσερις εταιρείες.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα