Ο Τζο Μπάιντεν έστειλε σε όλους κωδικοποιημένο μήνυμα μέσω του site του Λευκού Οίκου! Μπορείς να το βρεις!?

Ένα κρυμμένο μήνυμα- πρόσκληση για ειδικούς σε θέματα τεχνολογίας που είναι αρκετά ικανοί για να το βρουν περιελάμβανε η ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου που ενημερώθηκε λόγω της αλλαγής κυβέρνησης, με την ανάληψη καθηκόντων από τον νέο πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Όπως αναφέρει το Reuters, στον κώδικα HTML του whitehouse.gov βρισκόταν μια πρόσκληση για ένταξη στη US Digital Service- μια ειδική μονάδα τεχνολογίας εντός του Λευκού Οίκου.

«Αν το διαβάζετε αυτό, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας στο να ανοικοδομήσουμε καλύτερα» (building back better)» έγραφε το μήνυμα.

Ο πρώην πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα είχε ιδρύσει την υπηρεσία το 2014 με σκοπό την πρόσληψη ειδικών τεχνολογίας για να συμβάλουν στην ανανέωση κυβερνητικών υπηρεσιών- για παράδειγμα μέσω του εκσυγχρονισμού του συστήματος πληρωμών του Medicare ή μεταρρυθμίσεων στις πρακτικές προσλήψεων σε κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας εντάσσονται στη Digital Service κατά κανόνα για ένα με δύο χρόνια.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.