Όχι δεν αποχωρώ από το χώρο των smartphones…. Φωνάζει η LG!

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της LG στο χώρο των mobile συσκευών δυστυχώς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ενώ τα κέρδη απουσιάζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρά τις προσπάθειες να επαναπροσδιορίσει τη στρατηγική της και να φέρει καινοτόμα προϊόντα στην αγορά.

Πριν από ένα χρόνο, ο CEO της LG Kwon Bong-Seok, τόνισε ότι η δραστηριότητα της LG θα είναι κερδοφόρα μέχρι το 2021. Ωστόσο, ένα πρόσφατο report από την The Elec τόνιζε ότι η LG τα παρατά. Εκπρόσωπος της εταιρείας, ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύμφωνα με εκείνο το report της The Elec που πλέον έχει κατέβει, η LG ειδοποιούσε τους εργαζόμενους ότι σταματά τις δραστηριότητες στο χώρο των smartphones και ότι θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις στο τέλος του μήνα.

Το XDA Developers επικοινώνησε για ένα σχόλιο με τον Ken Hong, Head of Global Corporate Communications, ο οποίος απέρριψε τους ισχυρισμούς ως αναληθείς. Ενώ όσον αφορά το rollable smartphone τόνισε ότι αυτό θα καταφθάσει φέτος.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://techmaniacs.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα