Οι AMD Ryzen 9 5900 και Ryzen 7 5800 τους βρήκαμε με ρολόγια υψηλής ώθησης και με χαμηλότερα TDPs, αλλά δύσκολο να βρούμε καθώς μπορεί να είναι μόνο OEM!

Ο Data-miner @momomo_us έχει ανακαλύψει λεπτομέρειες για δύο νέους επεξεργαστές επιτραπέζιων υπολογιστών Vermeer: ​​τους AMD Ryzen 9 5900 και Ryzen 7 5800. Μαζί με τα ονόματα, το leaker έχει επίσης προσφέρει μερικές από τις προδιαγραφές για τις μάρκες, οι οποίες σίγουρα τους δείχνουν να είναι δυνητικά ελκυστικές επιλογές για τους χρήστες. Αλλά υπάρχει η πιθανότητα αυτά τα SKU να κατευθύνονται μόνο στους κατασκευαστές, αφήνοντάς τα εκτός τραπεζιού για τους απλούς επιτραπέζιους υπολογιστές.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, ο Ryzen 7 5800 φαίνεται να είναι επεξεργαστής 8 πυρήνων με συνολική προσωρινή μνήμη 36 MB και ρολόι ώθησης 4,6 GHz. Ο Ryzen 9 5900 παρέχει 12 πυρήνες και συνολική προσωρινή μνήμη 70 MB κατά την επεξεργασία έως και 4,7 GHz. Με και τα δύο μέρη να έχουν TDP 65 W, αντιστέκονται πολύ καλά με τα ήδη γνωστά αντίστοιχα Zen 3 X, το Ryzen 7 5800X (3,8 GHz-4,7 GHz, 105 W) και το Ryzen 9 5900X (3,7 GHz- 4,8 GHz, 105 W).

Δυστυχώς για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν ένα από αυτούς τους νέους Ryzen 5000 που θα χρησιμοποιούν επίσης το socket AM4, έχει ειπωθεί ότι προορίζονται μόνο για συνεργάτες OEM. Όπως επεσήμανε το VideoCardz, αυτό συνέβη και με τα Ryzen 4000 desktop APU που κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του 2020. Αρκετά μέλη της σειράς CPU Ryzen 3000 ήταν επίσης μόνο για OEM, όπως τα Pro SKUs, τα Ryzen 9 3900 και το Ryzen 5 3500 (αποκλειστικό OEM σε δυτικές αγορές).

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram