Οι “Κασσάνδρες” λένε… ότι έρχονται ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση των Windows 10!!!

ρειάστηκε να περάσουν μερικά χρόνια και αρκετή δουλειά προκειμένου το Windows 10 να φτάσει στο σημερινό αισθητικό και λειτουργικό επίπεδο, παρόλα αυτά, η Microsoft δεν επαναπαύεται και ήδη υπάρχουν ενδείξεις ότι θα προχωρήσει σε νέες αλλαγές για να φρεσκάρει το design και όχι μόνο.

Η εταιρεία δημοσίευσε μια αγγελία όπου ζητά κάποιον/κάποια για να τη βοηθήσει στις συνεργασίες της με σκοπό να “ενορχηστρώσουν και να παραδώσουν μια οπτική αναζωογόνηση των εμπειριών του Windows”. Μετά από λίγη ώρα, η Microsoft αφαίρεσε από την αγγελία τη φράση περί οπτικής αναζωογόνησης, αλλά η “ζημιά” έγινε αφού ήδη κάνει τον γύρο του Διαδικτύου η πρόθεση της.

Υποθέτουμε ότι η όποια σχεδιαστική ανανέωση στο Windows 10 θα χρειαστεί αρκετό καιρό μέχρι να φτάσει στους τελικούς χρήστες, διαφορετικά, η Microsoft δεν θα άλλαζε ελαφρώς την αγγελία της. Ευελπιστούμε ότι εάν και εφόσον γίνουν αλλαγές, να μην περιοριστούν μόνο στο αισθητικό κομμάτι.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.techgear.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα