Οριστικό και η Samsung “αφαιρεί” τους φορτιστές αλλά και τα ακουστικά από τις συσκευασίες των smartphones

Η Samsung έρχεται να απογοητεύσει τους πελάτες της καθώς, όπως ανακοίνωσε η ίδια, οι νέες συσκευασίες των smartphone της δεν θα περιλαμβάνουν φορτιστές και ακουστικά.

Η αλλαγή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο νεότερο smartphone της Samsung, το Galaxy S21, η συσκευασία του οποίου δεν περιελάμβανε τα απαραίτητα αξεσουάρ. Όπως σημείωσε το The Verge, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Samsung και ο επικεφαλής του customer experience Patrick Chomet, έγραψαν σε ένα FAQ ότι πολλοί χρήστες της Samsung επαναχρησιμοποιούν ήδη τα αξεσουάρ τους από συσκευή σε συσκευή, οπότε μια μετάβαση μακριά από τη συμπερίληψή τους στο κουτί έχει νόημα.

Ωστόσο, μια «σταδιακή» προσέγγιση για την αφαίρεσή τους θα «αντιμετωπίσει ζητήματα βιώσιμης κατανάλωσης και θα απομακρύνει κάθε πίεση που ενδέχεται να αισθάνονται οι καταναλωτές για να λαμβάνουν συνεχώς περιττά αξεσουάρ με τα νέα τηλέφωνα», λέει ο Chomet. «Εφαρμόζουμε επίσης θύρες φόρτισης τύπου USB-C από το 2017, επομένως οι παλαιότεροι φορτιστές εξακολουθούν να είναι συμβατοί με τα νεότερα μοντέλα μας Galaxy», προσθέτει.

Παρά τις φήμες που είχαν ξεκινήσει να διαδίδονται ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, για την κίνηση της Samsung να αφαιρέσει φορτιστές και ακουστικά από τις συσκευασίες των τηλεφώνων της, η εταιρία δεν δίστασε να «κακολογήσει» την Apple, η οποία προχώρησε πρώτη στην ίδια δράση. Μέχρι τον Δεκέμβριο, ωστόσο, η Samsung είχε διαγράψει από τους λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων της αυτές τις δημοσιεύσεις.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.protothema.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα