Όσο ένα αυτοκίνητο… κοστίζει η αλλαγή μπαταριών στο Tesla Model 3!!!

Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες όσων αποφασίζουν να αποκτήσουν ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα αφορά στη διάρκεια ζωής των μπαταριών του αλλά και στο κόστος αντικατάστασής τους. Αν και οι εταιρείες συνήθως δίνουν εγγύηση οκτώ ετών ή 100.000 km γι’ αυτές, υπάρχουν περιπτώσεις που αυτή δεν καλύπτει το χρηματικό ποσό που απαιτείται για την αλλαγή τους, μερικώς ή ολικώς.

Μια τέτοια περίπτωση αντιμετώπισε κάποιος ιδιοκτήτης ενός Tesla Model 3 ο οποίος πέρασε με το αυτοκίνητό του πάνω από μία πέτρα η οποία ήταν μεγαλύτερη από όσο εκτίμησε αρχικά. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ζημιά στη συστοιχία μπαταριών του οχήματος με αποτέλεσμα να χρειάζεται η ολική αντικατάστασή τους.

Σύμφωνα με την απόδειξη που δημοσίευσε ο ίδιος, το συνολικό κόστος έφτασε τα 16.500,67 δολάρια (περίπου 13.600 ευρώ) εκ των οποίων τα 2.299,27 (περίπου 1.895 ευρώ) ήταν το κόστος εργασίας.

 

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, για την αντικατάσταση των μπαταριών χρησιμοποιήθηκαν κάποια μεταχειρισμένα τμήματά τους σε καλή κατάσταση, ώστε να μειωθεί κάπως το χρηματικό ποσό που θα έπρεπε να καταβάλλει ο ιδιοκτήτης του Model 3.

Ένα αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι στους όρους εγγύησης που δίνει η Tesla προβλέπεται η δωρεάν αντικατάστασή τους ακόμη και εάν προκληθεί φωτιά από δυσλειτουργία που οφείλεται στον ιδιοκτήτη, αλλά όχι στην περίπτωση που προκληθεί ζημιά όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή: https://www.caranddriver.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!