Ποιος θα πάρει με μόλις 7.56€ αυτό το “Apple watch” ή αλλιώς το D18 από το Cafago!?

Το D18 είναι ένα πολύ όμορφο smartwatch, με όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένετε να βρείτε σε ένα smartwatch και επιπρόσθετα με την δυνατότητα να μετράει τον κορεσμό σας και την πιεσή σας και όλα αυτά με μόλις 7.56€!

Το D18 θα το βρείτε σε διάφορα χρώματα να διαλέξετε. Έτσι θα το βρείτε σε μαύρο, κόκκινο, μπλε, πράσινο και μωβ. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ενώ το λουράκι του είναι από TPU. Η οθόνη που είναι στρογγυλή, είναι αφής, με διαστάσεις 1.3″ TFT και με ανάλυση 240 x 240. Συνδέεται με το κινητό σας μέσω BT 4.0, ενώ υποστηρίζει κινητά android 5.0 ή iOS9.0 και άνω.  Η μπαταρία που έχει είναι χωρητικότητας 90mAh και την φορτίζετε συνδέοντας κατευθείαν το ρολόι με κάποια usb θύρα, γλυτώνοντας έτσι την ανάγκη να κρατάτε μαζί σας κάποιο καλώδιο φόρτισης.

Ποιος θα πάρει με μόλις 7.56€ αυτό το "Apple watch" ή αλλιώς το D18 από το Cafago!?Ποιος θα πάρει με μόλις 7.56€ αυτό το "Apple watch" ή αλλιώς το D18 από το Cafago!?

Τι υποστηρίζει το D18!? Μα όλες τις λειτουργίες που βρίσκουμε σ’ ένα smartwatch σήμερα. Έτσι εκτός από τις ειδοποιήσεις από τις κλήσεις και μηνύματα, που όπως αναγράφει στη σελίδα του Cafago, υποστηρίζει όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, άρα υποθέτω και την Ελλάδα, μετράει θερμίδες, βήματα, παλμούς, καταγράφει τον ύπνο σας, έχει αναζήτηση για το κινητό, διαχείριση της κάμερας του κινητού από το ρολόι, μετράει την πίεση σας και τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα σας, αλλά και πολλά άλλα! Η ειδοποίηση γίνεται φυσικά με δόνηση. Το D18 είναι αδιάβροχο για καθημερινή χρήση και φέρει πιστοποίηση IP65.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα