Πως να κάνετε overclocking στον Snapdragon 865 και να γίνει καλύτερος από τον Snapdragon 888!!!

Μοίρασε την γνώση...

Η νέα γενιά κινητού τηλεφώνου SoC Snapdragon 888 είναι ήδη στην αγορά, αλλά σύμφωνα με διάφορες δοκιμές, είναι η ναυαρχίδα προηγούμενης γενιάς Snapdragon 865 που εκπλήσσει τους ανθρώπους. Μετά τη μη αυτόματη ρύθμιση της συχνότητας, η απόδοση του Snapdragon 865 μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Η βελτίωση της προηγούμενης γενια΄ς επεξεργαστή είναι τέτοια που πλησιάζει πολύ τον Snapdragon 888, ειδικά όσον αφορά στην απόδοση των γραφικών.

Ταυτόχρονα, ο Snapdragon 865 είναι ακόμα πιο δροσερός και εξοικονομεί και ενέργεια! Λοιπόν, πώς να κάνετε overclock στον Snapdragon 865; Πρόσφατα, ένας προγραμματιστής δημιούργησε ένα εργαλείο για να κάνετε εύκολα overclock στην GPU του Snapdragon 865. Δεν είναι πραγματικά εντυπωσιακό!?

 

Προτού προχωρήσω στον οδηγό, εννοείτε ότι το overclocking το κάνετε με δική σας ευθύνη και δεν φέρω καμία ευθύνη εάν κάνετε ζημιά στο κινητό σας!

 

KonaBess

KonaBess για Snapdragon 855, 865, 888 GPU [sdm_download id=”55463″ fancy=”0″] [sdm_download_counter id=”55463″]

Αυτό το εργαλείο ονομάζεται “KonaBess” και είναι γραμμένο από τον προγραμματιστή “xzr467706992” και βρίσκεται επί του παρόντος στα ράφια του Kuan. Η χρήση του KonaBess απαιτεί δικαιώματα root, οπότε εάν δεν το έχετε root το κινητό, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Υπόψιν η εφαρμογή είναι στα κινέζικα….

Το αποκορύφωμα του KonaBess είναι ότι μπορεί να προσαρμόσει τη συχνότητα GPU του Snapdragon 865 με μεγάλη λεπτομέρεια. Ο χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί τον πίνακα συχνοτήτων και την αντίστοιχη τάση και να προσαρμόσει την υψηλότερη συχνότητα, τη χαμηλότερη συχνότητα και την ενδιάμεση συχνότητα διαβάθμισης της GPU, καθώς και την τάση που αντιστοιχεί σε κάθε συχνότητα. Με άλλα λόγια, εκτός από το ότι χρησιμοποιείται για overclocking, το KonaBess μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μείωση συχνότητας και μείωση τάσης για την επίτευξη του σκοπού εξοικονόμησης ενέργειας και ψύξης.

Σε γενικές γραμμές, το KonaBess είναι ένα πολύ πρακτικό πρόγραμμα για κάποιον που ξέρει. Εάν έχετε κάνει root το τηλέφωνό σας, τότε το KonaBess μπορεί να είναι το πιο εύκολο στη χρήση εργαλείο Snapdragon 865 overclocking.

Σύμφωνα με την εισαγωγή, το εργαλείο βρίσκεται ακόμη στο στάδιο Alpha και οι λειτουργίες και η χρήση ενδέχεται να βελτιωθούν περαιτέρω στο μέλλον. Ο συγγραφέας προσπαθεί επίσης να είναι συμβατός με περισσότερους επεξεργαστές της σειράς Snapdragon (όπως Snapdragon 888, Snapdragon 855). Εάν σκοπεύετε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες του Snapdragon 865 και να έχετε μια συγκεκριμένη ικανότητα, μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε!

Εάν τελικά αποφασίσετε να το δοκιμάσετε το πρόγραμμα (εγώ το Mi 10 δεν το έχω root, οπότε δεν μπορώ), στείλτε μου σχόλια και παρατηρήσεις. Σίγουρα θα βοηθούσε και άλλους. Προσοχή μόνο, στο τι κάνετε!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com