Πόσο εύκολα μπορείς να την “Πατήσεις”!!! Παρήγγειλε κινητό, το πλήρωσε και του έστειλαν έναν… φορτιστή (φωτο)!!!

Θύμα επιτήδειων φαίνεται ότι έπεσε ένας Μεσολογγίτης ο οποίος με ανάρτησή του σε ομάδα αγγελιών στο Facebook γνωστοποιεί ότι παρήγγειλε ένα κινητό από «κατάστημα» στον Ασπρόπυργο Αττικής, ωστόσο αντί κινητού παρέλαβε ένα κουτί με… φορτιστή.

Πλήθος είναι τα καταστήματα που πωλούν ηλεκτρονικές συσκευές, πληθαίνουν ωστόσο και οι απάτες. Αρκετοί επιτήδειοι «στήνουν» εικονικά καταστήματα μέσω Facebook και πωλούν συσκευές σε πολύ χαμηλές τιμές, γεγονός που θα πρέπει αρχικώς να κινήσει τις υποψίες οποιουδήποτε.


Αυτό είναι ωστόσο και το δέλεαρ. Εν προκειμένω, μετά από συνομιλία με το «υπεύθυνο» του καταστήματος για ένα κινητό Samsung, ο νεαρός αποφάσισε να προχωρήσει σε αγορά. Του στάλθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία για να κάνει την αγορά, όχι μέσω αντικαταβολής μα πληρώνοντας το ποσό μέσα από την εταιρεία courier.

Εν συνεχεία κι αφού προχώρησε στην καταβολή των χρημάτων ο courier πήγε στο κατάστημα και παρέλαβε το προϊόν. Στα χέρια του παραλήπτη έφτασε ένα κουτί που περιείχε μόνο έναν φορτιστή, με τον «υπεύθυνο» να μην απαντά ούτε στα μηνύματα ούτε και στο τηλέφωνο επικοινωνίας.


Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να αποφεύγονται οι συναλλαγές μέσω των κοινωνικών δικτύων, να υποψιάζονται οι χρήστες ότι κάτι δεν πάει καλά από τις τιμές ή και τα ορθογραφικά λάθη ακόμη ακόμη των «υπευθύνων», έχοντας πάντα στο νου ότι αντιπροσωπείες και καταστήματα δεν εξυπηρετούν συνήθως αγορές μέσω social media και αυτές να γίνονται από πιστοποιημένα καταστήματα σε πιστοποιημένες πλατφόρμες αγορών.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.agriniopress.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο