Πρεσβευτής του νέου Mi 11 ορίστηκε ο ίδιος ο Lei Jun με την επόμενη παρτίδα να πουλιέται στις 5 του μήνα!

Μοίρασε την γνώση...

Οι κινεζικές μάρκες smartphone είναι γνωστό ότι επιλέγουν διασημότητες στον κλάδο της ψυχαγωγίας ή του αθλητισμού ως πρεσβευτές τους. Η Xiaomi είναι μία από αυτές τις μάρκες, αλλά αποφάσισε να αναζητήσει αλλού το νέο πρεσβευτή της για την τελευταία της ναυαρχίδα.

banner

Νέες εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο Weibo αποκάλυψαν ότι η Xiaomi αποφάσισε να επιλέξει τον CEO της, Lei Jun, ως νέο πρεσβευτή της μάρκας για το νέο της τηλέφωνο, το Mi 11. Ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Weibo του που δείχνει ότι ποζάρει με το τηλέφωνο .

Η λεζάντα από τη φωτογραφία αποκαλύπτει ότι η απόφαση του τμήματος μάρκετινγκ να τον χρησιμοποιήσει ως νέο πρεσβευτή μάρκας είναι αποτέλεσμα των αιτημάτων των θαυμαστών. Πρόσθεσε ότι οι πινακίδες της νέας διαφημιστικής εικόνας θα τοποθετηθούν στον τερματικό σταθμό Τ3 του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πεκίνου.

Google news

Ο Lei Jun είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς CEO στην κινεζική βιομηχανία τεχνολογίας και λατρεύεται από τους οπαδούς της μάρκας. Αυτό δείνχιε ότι η Xiaomi δεν έχει πάρει κακή απόφαση χρησιμοποιώντας τον για να πίσει κάποιον ν’ αγοράσει το νέο τηλέφωνο. Το Mi 11 έχει ακόμη και μια ειδική έκδοση που έχει ένα μοναδικό φινίρισμα και την υπογραφή του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι χαραγμένη σε αυτό, αλλά όλο περιέργως δεν είναι αυτή η έκδοση που κρατά ο Lei Jun στις προωθητικές εικόνες.

Gshopper Many GEOs Zaful WW

Σε άλλες ειδήσεις, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι η επόμενη ημερομηνία πώλησης για το Mi 11 είναι στις 5 Ιανουαρίου στις 10 π.μ. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις λιανικής – μια «Eco / Green Edition» χωρίς φορτιστή και καλώδιο δεδομένων και ένα σετ Έκδοση που περιλαμβάνει φορτιστή Gan 55W και καλώδιο .

Η πρώτη πώληση πραγματοποιήθηκε την 1η Ιανουαρίου και η Xiaomi ανακοίνωσε ότι κατέγραψε πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια in στα συνολικά έσοδα από πωλήσεις που ανέρχονται περίπου σε 350.000 μονάδες. Πάντως, για να γίνεται κουβέντα, μόνο το 6% των πωλήσεων ήταν η έκδοση χωρίς τον φορτιστή. Μάλλον οι οπαδοί της Xiaomi δεν συμμερίζονται τις οικολογικές ανησυχίες της εταιρείες και θέλουν να έχουν φορτιστή με τον κινητό τους!


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram