Προσοχή!!! Σοβαρά προβλήματα χωρίς λύση δημιουργούν οι ενημερώσεις KB4598242 και KB4598229 σε κατόχους Windows 10! Τι να προσέξετε!

Μοίρασε την γνώση...

Η τελευταία ενημέρωση των Windows 10 (KB4598242 και KB4598229) προκαλεί μια νέα σειρά προβλημάτων για ορισμένα άτομα. Σε φόρουμ, οι χρήστες έχουν επισημάνει τα προβλήματα με τις δύο ενημερώσεις των Windows 10 Ιανουαρίου 2021, οι οποίες μεταφέρθηκαν σε υποστηριζόμενους υπολογιστές στις 12 Ιανουαρίου.

Coupons from Banggood

Σύμφωνα με αναφορές χρηστών, η ενημέρωση KB4598242 στα Windows 10, εμφανίζουν αποτυχία εγκατάστασης, η οποία αναφέρεται σχεδόν κάθε μήνα. Για ορισμένους χρήστες, η εγκατάσταση των αθροιστικών ενημερώσεων των Windows 10 θα αποτύχει με μη ενημερωτικά μηνύματα σφάλματος όπως «Κωδικός σφάλματος 0x8007000d».

Διαφήμιση

Εκτός από τις αποτυχίες εγκατάστασης, ορισμένοι χρήστες έχουν επισημάνει επίσης ένα ζήτημα όπου το λειτουργικό σύστημα μπαίνει στο βρόχο «προετοιμασία αυτόματης επιδιόρθωσης» μετά την εφαρμογή της ενημέρωσης.

Google news

Ζητήματα εγκατάστασης KB4598242 και KB4598229

Και τα Windows 10 KB4598229 και KB4598242 απέτυχαν να εγκατασταθούν για ορισμένα άτομα με μη βοηθητικά και μυστηριώδη μηνύματα σφάλματος. Αυτό είναι ένα μοτίβο που έχουμε δει και με τις προηγούμενες αθροιστικές ενημερώσεις, ειδικά μετά την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης Μαΐου 2020 (έκδοση 2004).

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αποτυχία εγκατάστασης οφείλεται σε σφάλμα αρχείων που λείπουν:


  • Ορισμένα αρχεία ενημέρωσης λείπουν ή αντιμετωπίζουν προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε να κατεβάσετε ξανά την ενημέρωση αργότερα. Κωδικός σφάλματος: (0x8007000d).

Οι χρήστες ανέφεραν επίσης τα ακόλουθα μηνύματα σφάλματος:

  • 0x80070002
  • 0x800719e4
  • 0x80073701
  • 0x800f081f

Ο κωδικός σφάλματος ενδέχεται να διαφέρει και είναι πιθανό ότι το πρόβλημα εγκατάστασης οφείλεται σε κατεστραμμένα αρχεία του Windows Update. Για να επιλύσετε το πρόβλημα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Εργαλείο δημιουργίας μέσων για να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη λήψη της προηγούμενης ενημέρωσης (Ενημέρωση Δεκεμβρίου 2020) και να εγκαταστήσετε ξανά την ενημερωμένη έκδοση κώδικα Ιανουαρίου.

Προς το παρόν, η ενημέρωση του Ιανουαρίου 2021 δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Media Creation Tool, αλλά ελπίζουμε ότι θα αλλάξει προς τις αρχές Φεβρουαρίου.


Αυτόματη επισκευή συστήματος και μπλε οθόνη θανάτου

Μετά την εφαρμογή των Windows 10 KB4598242 και KB4598229, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν επίσης ότι οι συσκευές τους ξεκινούν σε λειτουργία “αυτόματης επιδιόρθωσης”.

«Έχω πρόβλημα με την αυτόματη επισκευή που μπαίνει σε διαδικασία βρόχου συνέχεια με αυτήν την ενημέρωση στο Lenovo T14 AMD. Έχω εντοπίσει το ζήτημα στην ενημέρωση KB4598229. Άμεση αποτυχία εκκίνησης και επαναφορά χωρίς BSOD ή οποιοδήποτε άλλο σφάλμα. Απλώς με εκκινεί στο περιβάλλον ανάκτησης μετά την αποτυχία της τελευταίας εκκίνησης », σημείωσε ένας χρήστης στο Reddit.


Άλλοι ανέφεραν επίσης το ίδιο πρόβλημα στα φόρουμ απαντήσεων της Microsoft. Η χρήση του DISM στη γραμμή εντολών μέσω του περιβάλλοντος αποκατάστασης φαίνεται να επιλύει το πρόβλημα για ορισμένους χρήστες.

Εκτός από την αυτόματη επισκευή βρόχου εκκίνησης, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν επίσης σφάλμα Blue Screen of Death με σφάλμα “bad pool caller”.

«Το σύστημα κολλάει στο BSOD bad pool caller και η ενημέρωση πρέπει να επιστραφεί πριν μπορέσει το σύστημα να εκκινήσει σωστά. Τα Windows προσπαθούν να εγκαταστήσουν την ενημέρωση χωρίς επιτυχία », σημείωσε ένας χρήστης στο Feedback Hub.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η γραμμή αναζήτησης της Εξερεύνησης αρχείων γίνεται επίσης μη ανταποκρινόμενη, αλλά και θέματα ήχου αναφέρθηκαν επίσης. Αυτή ήταν μια φυσιολογική τάση για ορισμένες ενημερώσεις των Windows 10 καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020 και η μη αυτόματη επανεγκατάσταση της ενημέρωσης θα μπορούσε να επιλύσει το πρόβλημα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Διαφήμιση
Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Μία άποψη για το “Προσοχή!!! Σοβαρά προβλήματα χωρίς λύση δημιουργούν οι ενημερώσεις KB4598242 και KB4598229 σε κατόχους Windows 10! Τι να προσέξετε!”

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com