Πρωτοχρονιάτικες προσφορές – Windows 10 Pro με €7.23 και Office 2019 Pro με €25.15!

Μοίρασε την γνώση...

Μπορεί η πρωτοχρονιά να πέρασε, ο Αη Βασίλης να έφερε τα δώρα του, εγώ όμως σας έχω κι άλλες προσφορές να πάρετε και να χρησιμοποιήσετε!

Επειδή ο πειρατεία δεν είναι καλό πράγμα και καλό είναι να έχετε αυθεντικά Windows και Office, δείτε πως μπορείτε ν’ αποκτήσετε αυθεντικό κλειδί για τα Windows 10 Pro και το Office 2019 Pro στην χαμηλότερη τιμή που θα βρείτε online!

Διαφήμιση

Το U2KEY είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, που σαν πρωταρχικό του στόχο έχει την παροχή στους πελάτες του μία τεράστια ποικιλία παιχνιδιών αλλά και προγραμμάτων στις πιο προσιτές τιμές. Συνδυάζουν τις χαμηλότερες τιμές με άμεση παράδοση μέσω του μοναδικού αυτοματοποιημένου συστήματος που έχουν, δημιουργώντας μια απαράμιλλη ποιότητα γρήγορης εξυπηρέτησης.

Google news

Οι τιμές αναφέρονται και τιμολογούνται στα κύρια νομίσματα, ενώ μπορείτε να επιλέξετε το νόμισμα που σας ενδιαφέρει μέσα από το αναπτυσσόμενο μενού στην κορυφή της αρχική τους σελίδας. Όλα τα προϊόντα τους παραδίδονται ψηφιακά μέσω του διαδικτυακού τους συστήματος μέσα σε λίγα λεπτά. Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται σε ελέγχους ασφαλείας που ενδέχεται να προκαλέσει μια σύντομη καθυστέρηση.

Atlas VPN Dresslily WW

Δείτε όμως τις προσφορές που σας έχουνε για τις γιορτές!

Αποκτήστε με έξτρα 44.7% έκπτωση τα παρακάτω προγράμματα με την χρήση του κωδικού – ITE.

 

 Αποκτήστε με έξτρα 37% έκπτωση τα παρακάτω προγράμματα με την χρήση του κωδικού : ITE1

 

 Αποκτήστε με έξτρα 8% έκπτωση τα εξής προγράμματα με την χρήση του κωδικού : ITE2

 

Το U2Key υποστηρίζει φυσικά αγορές μέσω Paypal, αλλά και μέσω τραπεζικών καρτών εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal. Προσωπικά πάντως θα σας συνιστούσα να φτιάξετε ένα λογαριασμό και να κάνετε τις αγορές καλύτερα μέσω αυτού. Εάν για κάποιο λόγο θέλετε να επικοινωνήσετε με το U2Key, μπορείτε να διαλέξετε ένα από τους δύο ακόλουθους τρόπους:


Live Support: 24/7 Live Support
Email: [email protected]

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram