Τεράστια προσοχή!!! Βρέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα αξίας 500.000 ευρώ… Κυκλοφορούσαν και στην Ελλάδα

Μοίρασε την γνώση...

Εγκληματική οργάνωση πλαστογράφησης χαρτονομισμάτων, με πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο στην Ρουμανία, εξάρθρωσε η Europol με τη βοήθεια των αρμόδιων αρχών της Αυστρίας, του Βελγίου, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που συμμετείχαν στην έρευνα.

banner

Η εγκληματική οργάνωση σχεδίαζε να θέσει σε κυκλοφορία πλαστά τραπεζογραμμάτια αξίας 500.000 ευρώ.

Διαφήμιση

Κατά τις συντονισμένες εφόδους:

Google news

ερευνήθηκαν 28 οικίες
10 ύποπτοι που συνελήφθησαν
6 άτομα κρίθηκαν προφυλακιστέοι
κατασχέθηκαν περίπου 450.000 ευρώ σε πλαστά τραπεζογραμμάτια των 50, 100 και 500 ευρώ
κατασχέθηκαν περίπου 16.000 ευρώ
κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνη και κάνναβης
Η εγκληματική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται για τρία χρόνια στην Ρουμανία, είχε παραχαράξει χαρτονομίσματα των 50, 100 και 500 ευρώ. Τα ποσά είχαν διοχετευθεί σε αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου και εντοπίστηκαν, όπως Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Λιθουανία, Ολλανδία, Ρουμανία, Σλοβακία και Ισπανία.

ZTE Many GEOs Atlas VPN

Σύμφωνα με τις αρχές, οι πλαστογράφοι είχαν πρόσφατα αποκτήσει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για την έκδοση Λέου Ρουμανίας, εξοπλισμό τον οποίο προσάρμοσαν για την πλαστογράφηση ευρώ. Συνολικά αναγνωρίστηκαν και αποσύρθηκαν 1.300 πλαστά τραπεζογραμμάτια.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.imerisia.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram