Τι είναι ρε παιδιά το Android hibernation;;;

Μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιους να το πιστέψουν, αλλά απέχουμε μόλις λίγο πάνω από ένα μήνα, για την επίσημη διάθεση της πρώτης Android 12 Developer Preview έκδοσης.  Το XDA Developers ψάχνει συνεχώς το AOSP για νέα features που θα έρθουν στη νέα έκδοση του λειτουργικού και σήμερα, έπεσαν πάνω σε ένα άκρως ενδιαφέρον που αποκαλείται hibernation.

Android hibernation

Στην ουσία πρόκειται για μια κατάσταση όπου τα apps θα εισέρχονται όταν δεν χρησιμοποιούνται.  Συγκεκριμένα, η περιγραφή του χαρακτηριστικού αναφέρει: that manages app hibernation state, a state apps can enter that means they are not being actively used and can be optimized for storage.”

Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες προς το παρόν. Για παράδειγμα δεν γνωρίζουμε πως οι εφαρμογές θα μπορούν να εισέλθουν σε αυτή την κατάσταση. Θα μπορούν οι χρήστες χειροκίνητα να επιλέγουν ποιες εφαρμογές θα εισέρχονται σε αυτή τη κατάσταση; Ασαφές παραμένει πως το λειτουργικό θα λέει στους χρήστες ποιες εφαρμογές έχουν γίνει hibernated και πως οι εφαρμογές θα γίνονται optimized ως προς το storage.

Αναμένεται το app hibernation feature να είναι αυτόματο, όπως τα permissions τα οποία μπορείς να ρυθμίσεις να ανακαλούνται αυτόματα στο Android 11, ενώ το optimization περιλαμβάνει τη συμπίεση του APK και άλλων resources των εφαρμογών.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή:  https://techmaniacs.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα