Τι ξέρει ο Έλον Μασκ και μας προειδοποιεί για την επικοινωνία WhatsApp – Facebook που σας γράψαμε πιο πριν!?

Ο Έλον Μασκ προειδοποιεί και προτρέπει τους χρήστες της WhatsApp να χρησιμοποιούν την εφαρμογή «Signal» για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, καθώς η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων τους υποχρέωσε να συμφωνήσουν σε αμφιλεγόμενους όρους και προϋποθέσεις.

Ο ιδρυτής της SpaceX και της Tesla ανάρτησε την Πέμπτη σχετική δημοσίευση του για την πολιτική απορρήτου στο Twitter.

Η εφαρμογή που ανήκει στο Facebook θα αναγκάσει όλους τους χρήστες να συμφωνήσουν στη νέα πολιτική έως τις 8 Φεβρουαρίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα τους απαγορευθεί η πρόσβαση στα μηνύματα και τις επαφές τους. Πάντως όπως επισημαίνεται σε όλα τα περιοδικά τεχνολογίας, η ανάρτησή του είχε ως αποτέλεσμα πάρα πολλοί χρήστες να στραφούν στο Signal και να κάνουν εγγραφή.

Σύμφωνα με τους νέους όρους τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από το WhatsApp, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP του χρήστη και του αριθμού τηλεφώνου, θα κοινοποιούνται στο Facebook.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα