Το Amazfit T-Rex Pro πήρε πιστοποίηση FCC και……σύντομα κοντά σας!

Μοίρασε την γνώση...

Το Amazfit T-Rex Pro του Huami καταχωρήθηκε σήμερα από την FCC. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν πρόκειται για ρολόι δεύτερης γενιάς ή για βελτιωμένη έκδοση του αρχικού Amazfit T-Rex.

banner

Το ρολόι πρώτης γενιάς παρουσιάστηκε στο CES 2020 και διατέθηκε για αγορά στις ΗΠΑ τον περασμένο Απρίλιο. Αυτή είναι μια συσκευή που έχει κατασκευαστεί για να διαρκεί. Έρχεται με πιστοποίηση στρατιωτικού προτύπου των ΗΠΑ 810g (MIL-STD-810G). Μην ξεχνάτε το T-Rex σας το έχουμε παρουσιάσει εδώ στο iTechNews.gr εκτενώς από τον Unpackman, ενώ ήταν το πρώτο smartwatch που πήρε ελληνικό μενού!

Διαφήμιση

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, υπάρχουν όλα όσα θα περιμένατε από ένα ρολόι στρατιωτικό. Η τυπική γκάμα των ανιχνευτών φυσικής κατάστασης (αισθητήρας οπτικού HRM PPG, επιτάχυνση 3 αξόνων, γεωμαγνητική, φως περιβάλλοντος), ενσωματωμένο GPS / GLONASS και 5 ATM αντίσταση στο νερό είναι όλα εκεί. Όλα αυτά συνδυάζονται με διάρκεια ζωής μπαταρίας σχεδόν τριών εβδομάδων (20 ώρες με ενεργοποιημένο το GPS).

Google news

Η οθόνη AMOLED της πρώτης γενιάς έχει διαστάσεις 1,3 ιντσών και βρίσκεται πάνω από μια θήκη πολυμερούς υψηλής αντοχής 47,7 x 47,7 x 13,5 mm. Παρ ‘όλα αυτά, το βάρος ζυγίζει μόλις 58 γραμμάρια.

ChicMe WW Dresslily WW

Amazfit T-Rex 2 (T-Rex Pro)

Η Huami είναι αρκετά καλή τελευταία στο να βγάζει τακτικά επώνυμες συσκευές Amazfit. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να παρακολουθείτε όλες τις διαφορετικές επαναλήψεις!

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε εάν θα δούμε μια συνέχεια του Amazfit T-Rex, έχουμε την απάντηση. Ναι.


Η σημερινή βάση δεδομένων FCC έχει την προσθήκη του Amazfit T-Rex 2. Το μεγαλύτερο μέρος της τεκμηρίωσης είναι εμπιστευτικό, οπότε δεν μπορούν να συναχθούν πολλά από την κατάθεση.

Παρατηρήσαμε, ωστόσο, ότι το FCC αναφέρεται επίσης στο ρολόι ως Amazfit T-Rex Pro, που σας έχουμε ήδη αναφέρει και μάλιστα αρκετοί με ρωτούσατε εάν υπάρχει κάποιο νέο σχετικά. Αυτό καθιστά πιθανό το νέο ρολόι να είναι μια πιο αναβαθμισμένη έκδοση του πρωτότυπου παρά μια εντελώς νέα γενιά.

Οι πληροφορίες της ετικέτας εμφανίζονται παρακάτω. Αυτό δεν αποκαλύπτει πολύ, εκτός από το ότι θα πάρουμε για άλλη μια φορά κυκλικό σχεδιασμό.

Το Amazfit T-Rex Pro πήρε πιστοποίηση FCC και......σύντομα κοντά σας!

Κάποιος θα μπορούσε εύλογα να περιμένει έναν αισθητήρα SpO2 και παρακολούθηση στρες στην επόμενη γενιά. Έχουμε ήδη δει αυτήν τη λειτουργικότητα στην πρόσφατη συλλογή των ρολογιών Amazfit. Η βελτιωμένη αντοχή στο νερό, ίσως στο 10ATM θα μπορούσε επίσης να είναι πιθανότητα.

Η εγγραφή FCC σημαίνει ότι η έναρξη δεν πρέπει να είναι μακριά. Δεν έχουν βρεθεί άλλες πιστοποιήσεις και η συσκευή δεν έχει προστεθεί ακόμη στο Bluetooth SIG. Πιθανότατα θα μπορούσαμε να το δούμε την άνοιξη, ίσως στην επέτειο του αρχικού Amazfit T-Rex.

Αποψη μου είναι πάντως ότι το Amazfit T-Rex Pro θα φέρει αρκετά στοιχεία από το GTR 2 που θα τα συνδυάζει με τα μοναδικά χαρακτηριστικά αντοχής που έχει το T-Rex από μόνο του. Λίγη υπομονή και μόλις μάθουμε κάτι νεότερο θα σας το πούμε!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram