Το Disney+ αποφάσισε ότι τα παιδιά, ταινίες όπως τον Πήτερ Παν ή τις Αριστόγατες δεν θα τις ξαναδούνε μόνα τους!

Το περασμένο φθινόπωρο, η Disney πρόσθεσε προειδοποιήσεις περιεχομένου στη Disney + για να επισημάνει μέρος του ρατσιστικού περιεχομένου που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν. Τώρα η εταιρεία κάνει ένα επιπλέον βήμα για να παρέχει στα παιδιά το κατάλληλο πλαίσιο όταν βλέπουν αυτούς τους τίτλους. Σε μια κίνηση που εντοπίστηκε από το Polygon, τα προφίλ Kids δεν μπορούν πλέον να βρίσκουν και να αναπαράγουν περιεχόμενο που διαθέτει συμβουλή για τον ρατσισμό. Μερικοί από τους πιο αξιοσημείωτους τίτλους που επηρεάζονται από την αλλαγή περιλαμβάνουν τους Peter Pan, Aristocats, The Lady and the Tramp, Dumbo και The Jungle Book.

Η Disney ήδη περιορίζει τα παιδιά από το να βλέπουν περιεχόμενο με βαθμολογία TV-7FV και G. Ουσιαστικά, το μόνο που έχει κάνει η εταιρεία, είναι να θεωρήσει επιπλέον μέρη του καταλόγου της ως ακατάλληλο για τα παιδιά. Αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι οι παιδικοί λογαριασμοί, μπορούν ακόμα να παρακολουθήσουν τις συνέπειες των Peter Pan, The Jungle Book και The Lady and the Tramp ακριβώς επειδή είναι πολύ λιγότερο προβληματικοί και οι ενήλικες χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλο το περιορισμένο περιεχόμενο. Η ιδέα εδώ είναι ότι ένας γονέας είναι καλύτερα εξοπλισμένος για να εξηγήσει και να προσαρμόσει στα συμφραζόμενα τα βλαβερά σημεία και τα στερεότυπα που εμφανίζονται σε αυτές τις ταινίες.

Όπως και πριν, θα δείτε ένα μήνυμα 12 δευτερολέπτων χωρίς δυνατότητα παράλειψης πριν ξεκινήσετε αυτές τις ταινίες. “Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρνητικές απεικονίσεις ή / και κακομεταχείριση ανθρώπων ή πολιτισμών”, αναφέρει η προειδοποίηση. “Αυτά τα στερεότυπα ήταν τότε λάθος και είναι λάθος τώρα. Αντί να αφαιρέσουμε αυτό το περιεχόμενο, θέλουμε να αναγνωρίσουμε τον επιβλαβές αντίκτυπό του, να μάθουμε από αυτό και να πυροδοτήσουμε την συνομιλία για να δημιουργήσουμε ένα πιο περιεκτικό μέλλον μαζί. ”

Η διάθεση των αρχικών προειδοποιήσεων περιεχομένου συνέπεσε με την έναρξη του ιστότοπου της Disney’s Stories Matter. «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν», είπε η εταιρεία εκείνη την εποχή. «Αλλά μπορούμε να το αναγνωρίσουμε, να μάθουμε από αυτό και να προχωρήσουμε μαζί για να δημιουργήσουμε ένα αύριο που σήμερα μπορεί να ονειρευτεί μόνο». Οι προσπάθειες της Disney να συμφιλιωθούν με την ιστορία της εκτείνονται πέρα ​​από την υπηρεσία ροής. Αναδιαμορφώνει επίσης τις διαδρομές Splash Mountain και Jungle Cruise για να αφαιρέσει ρατσιστική εικονογραφία.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα