Το Google Play Store παρουσιάζει νέα εικονίδια που εμφανίζουν την τάση στις εφαρμογές!

Το Google Play έχει εισαγάγει νέα εικονίδια που επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν ποιες εφαρμογές είναι δημοφιλείς και ποιες βλέπουν πτώση στα γραφήματα του Play Store. Τώρα οι προγραμματιστές, οι εκδότες και οι χρήστες θα μπορούν να δουν ένα νέο εικονίδιο αλλαγής κατάταξης στις κορυφαίες λίστες εφαρμογών του στο Google Play. Το κατάστημα εφαρμογών Android φέρεται να πειραματίζεται με μια νέα λειτουργία όπου συγκρίνει δύο ή περισσότερες εφαρμογές με τις δυνατότητές τους. Μια πρόσφατη έκθεση της Sensor Tower έδειξε επίσης ότι οι δαπάνες για τις εφαρμογές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων είχαν αυξηθεί κατά 35% παγκοσμίως.

Η καρτέλα Κορυφαία γραφήματα κάτω από τη γραμμή αναζήτησης του Google Play store δείχνει τα νέα εικονίδια.

Το Google Play Store παρουσιάζει νέα εικονίδια που εμφανίζουν την τάση στις εφαρμογές!

Συγκεκριμένα, ο χρόνος περιβάλλοντος δεν υπάρχει στα νέα εικονίδια κατάταξης. Αυτό σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε πόσο συχνά παρακολουθούνται τα ποσοστά λήψης και πόσες θέσεις έχουν μετακινήσει μια εφαρμογή την ίδια στιγμή. Υπάρχουν μόνο τα σημάδια βέλους που δείχνουν εάν η εφαρμογή έχει ανέβει ή έχει κατέβει.

Τον Οκτώβριο του 2020, το Google Play φέρεται να πειραματιζόταν με μια νέα λειτουργία, όπου σύγκρινε δύο ή περισσότερες εφαρμογές με τις δυνατότητές τους. Η ενότητα «Σύγκριση εφαρμογών» εμφανίζεται στην καταχώριση μιας μεμονωμένης εφαρμογής στο κάτω μέρος της σελίδας και εμφανίζει άλλες παρόμοιες δημοφιλείς εφαρμογές.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα